Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Zi de pauză pentru mămici

Mămicile au un job, dacă îl putem numi așa, full time. De dimineață până …dimineața și o luăm de la capăt. Fără pauze de cafea și o mică barfă, fără prânz liniștit cu o prietenă, fără liniște. Lângă noi, mai ales mămicile cu copii mici mereu zburdă câte un greieras care cântă cât e toată ziua. Ori cântă să-l înțelegem, ori pe limba lui, dar de cântat cântă oricum.

Mereu zic, chiar și când ai mei sunt acasă, că îmi iau o pauză. O pauză în care să nu fac nimic. Să plec pentru câteva ore și ei să rămână cu tati. Am luat cam rar aceea pauză. Săptămână asta e o săptămână de pauză, deși nu e ca și cum nu fac nimic. Doar nimic cu ei…

Deși pare egoist, mămici, credeti-ma aveți nevoie de o pauză pentru a fi o mamă mai bună pentru copiii voștri. Pauza pentru odihnă mentală este la fel de importantă ca odihna fizică sau câteodată chiar un pic mai mult.

O zi pe săptămână, câteva ore gasiti-va un hobby, mergeți la coafor, faceți sport, plecați la cumpărături, orice vă face fericite și vă scoate din rutina zilnică.

O pauza mică, face minuni mari!

#ProvocareaCM
Provocarea aceasta este despre VOI și timpul cu voi singure – PAUZĂ
Așa că vă propun să faceți o activitate care vă face vouă plăcere, seara după ce adoarme copilul, ziua dacă aveți cu cine îl lasă, oricând: citiți, faceți o baie sau orice vă face plăcere dar să fie ceva pentru sufletul vostru.

Pentru a vă înscrie la această provocare trebuie să îmi trimiteți O POZĂ din care sa reiasa ce ati facut si sa imi detaliati in cateva cuvinte.
Orice text fără poza NU va fi acceptat ca înscriere. Până duminică  ora 19.00.
Poza vă rog să o trimiteți în formularul de AICI.
Premiul acestei săptămâni constă într-un sal elegant.

Multă grijă și iubire!

Regulamentul concursului îl găsești AICI.
Ce este Campionatul de mămicie găsești AICI.

Pentru a nu pierde nici o provocare din timpul concursului ai următoarele opțiuni:
1. Înscriere la newsletterul ZânaScutecel
2. Dă LIKE la pagina de facebook ZânaScutecel și apăsa opțiunea ‘see first’
3. Verifică zilnic pagina de facebook ZânaScutecel

calendar text 2