Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Vine referendumul. Voi ce alegeti sa faceti?

Zilele acestea a luat foc internetul cu referendumul vietii.
Putem sa spunem ca totul tine doar de interese politice si atat.
Putem spune ca nu are legatura cu noi si ca este un subiect inexistent sau ca votam o ‘fantoma’.
Putem alege chiar sa nu mergem ca sa ‘boicotam’ referendumul.

Dar ghici ce? Banii tot vor fi cheltuiti oricum! Indiferent ca alegi sa mergi sa nu, banii aceia tot vor disparea din bugetul de stat! Nu vor ridica nici un spital si nici o scoala. Iar daca referendul va fi boicotat, nu-i problema, va exista un alt motiv pentru a cheltui alti 40 mil de euro pentru a mai organiza altul!
As da orice sa fim condusi de oameni capabili care sa gandeasca lucruri logice si ca subiectul pentru care se iese la vot nici sa nu se discute, pentru ca nu ar fi nevoie.

Dar…exista un istoric in tarile in care s-a votat aceasta lege si exista date clare despre cum s-au schimbat lucrurile acolo.
Despre acest subiect v-am scris pe larg AICI. Sunt tari unde cuplurile de homosexuali casatorite au mai multe drepturi decat au cei din familia traditionala.

Puteti citi ce se intampla in tarile in care a fost schimbata aceaste lege si ce repercursiuni (operatii de schimbari de sex la copiii de 5 ani) a avut asupra modului in care copiii primesc ‘drepturi noi’.

Acum, putem sa dam cu pietre in familiile traditionale si sa spunem ca toate sunt pline de barbati care isi maltrateaza sotiile si copiii, dar NU sunt toate asa. NU toate cuplurile de homosexuali sunt fericiti si feriti de certuri, scandaluri sau abuzuri!
Ca alegem sa ii idealizam pe altii si sa aruncam cu pietre in ceilalti este strict alegerea noastra.
Ca statul foloseste expresia gresita de ‘familie dezorganizata’ despre mama singura (divortata sau vaduva) este din nou alt subiect, despre care NU este vorba in acest referendum.
Am prieteni care sunt de alta orientare sexuala. Marea majoritate sunt destul de discreti si NU inteleg de ce exista acest subiect pe masa. Ei isi duc viata foarte frumos impreuna, exista forme legale in care isi lasa averea unul altuia, exista forme legale in care in spitalele de la noi (hai sa nu inventam ce NU exista la noi) poti merge linistit sa iti vizitezi partenerul.

Este decizia fiecarui de a merge si de a vota PRO sau CONTRA dar luati aceasta decizie dupa cum va dicteaza inima, NU dupa ce scriu unii sau altii.
Alegeti sa mergeti pentru ca va doriti acest lucru NU pentru ca aveti impresia ca salvati banii statului!
Ce poti pierde este sansa de a alege pentru tine!

Imi pun totusi intrebari de ce am multe prietene casatorite, fericite cu niste oameni extraordinari si care de mai bine de niste ani incearca sa infieze. Statul NU le da voie. Nu vor bebelusi cu ochi albastri, vor copii indiferent de varsta si probleme chiar de sanatate. Si totusi…statul nu ii da.
Copiii sunt trimisi in afara pe contracte banoase, marea majoritate fiind infiati de familii homosexuale. Si afara se doresc infierea lor dar prioritate au familiile homosexuale…

Cate articole nu am citit in care se arunca cu pietre ca oamenii nu vor sa infieze si ca sunt caminele pline de copii abandonati, dar nimeni nu stie cate cupluri casatorite se chinuie ani in sir sa adopte si nimeni nu ii baga in seama!
O sa revin cu marturia unora dintre ei, intr-o serie de articole ale cuplurilor traditionale care lupta de ani de zile sa adopte si le sunt inchise usile in fata.

Nu va spun eu ce sa faceti! Sufletul vostru si modul in care vedeti viata trebuie sa aleaga.

Multa grija si iubire!

calendar text 2