Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Ultimele zile in 4 si o viata noua in 5. Cum mi-au pictat picii burtica.

De cand i-am anuntat pe copii ca mai vine un bebe nu au incetat sa ma intrebe cand creste burta. Cand in sfarsit au vazut ca incepe sa creasca m-au intrebat cand o pot colora. Asta si pentru ca au vazut poze cu burtica mea desenata de tati cand Maria era in ‘cuptor’ la dospit.

Uite asa se face ca in weekend s-au pus amandoi pe treaba ca nu cumva sa iasa micutul si ei sa fi ramas fara desen. Au discutat si negociat ce sa faca mai exact si au cazut de acord ca un curcubeu ar fi cel mai potrivit. Au desenat pe rand cate o jumatate de cerc cu degetele lor umflatele si apoi s-au desenat si pe ei. Nu este cel mai perfect curcubeu din lume, dar e al lor si nu putea fi mai frumos. 

Ma uit cu atata drag la cat sunt de mari, cat discuta unul cu altul, cum se tachineaza dar si cum se impaca si se imbratiseaza dupa o cearta. Ma topesc si ma tot intreb cum va fi curand cu 3 pici, cand sunt toti atat de mici. 

In mai putin de 2 saptamani ar trebui sa apara si Praslea… 

Emotiile de dinaintea aparitiei unui copil intr-o familie sunt mari, indiferent al catelea copil este. Le-am trait intr-un fel la Maria, fiind prima nascuta, intr-un alt fel la Alexandru fiind cu probleme la nastere, iar acum suntem cu de toate: emotii de cum vor fi copiii cu el, el si nasterea in sine, eu si cum ma voi descurca. 

Desi grea ultima suta de metri, ma bucur de ultima mea burtica. Ma uit la bebe care valseaza si care imi mai da cate un ghiont cand nu ii convine ceva. Maria si Alexandru sunt mereu pe faza si ii soptesc usor ‘Las-o pe mami ca o doare’.

Sunt fericita de zielele acestea in care ne straduim cu totii sa aranjam totul pentru bebe sa fie perfect. Maria si-a impartit deja plusurile si are deja un iepure pus bine pentru cel mic ‘Sa il apere de umbre’ mi-a zis. Iar Alexandru i-a aranjat o masinuta mai mare si i-a pus-o sub pat, ‘Sa mai creasca, ca acum nu are ce face cu ea, dar il pazeste ea pana atunci’.

Tati e singurul care se uita la noi si mai zice din cand in cand ‘3 copii la 32 de ani’…

Eu vreau doar sa trec cu bine de operatie, sa ne intoarcem toti acasa si sa ne incepem/continuam viata frumoasa impreuna.

In toata aceasta frumoasa aventura de ‘Vine Bebe’ vreau sa multumesc partenerului Klorane Bebe. 

De acum inainte, vom merge impreuna in primii ani de viata a noului bebelus, cu incredere si grija. 

Marele Concurs se incheie azi!! 

Cuvantul de azi este …KLORANE…

Pentru a gasi celelalte cuvinte care formeaza propozitia castigatoare citeste articolele de mai jos:

Prin tragere la sorti, MAREA castigatoarea va primi un kit KLORANE BEBE ce va contine:

  • Klorane bebe gel pentru par si corp 500 ml
  • Klorane bebe lapte hidratant 500 ml
  • Geanta de schimb Klorane bebe
  • IEPURE GIGANT Klorane bebe

Ce trebuie sa faceti?

1. Scrieti un comentariu la acest articol PROPOZITIA FINALA cu toate cuvintele din articole.

2. Dati tag unei prietene care isi doreste premiul.

Tragerea la sorti pentru Marele Premiu va avea loc pe  1 Aprilie.

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This