Ambasadorul zambetelor mici si mari!

#unfollow

by | Aug 13, 2018 | Jurnalul meu

Cand m-am apucat de blog, primul lucru pe care mi l-am dorit a fost sa fie un loc unde nimeni, pentru nici un subiect sa NU fie judecat.

Eu nu detin adevarul absolut, este chiar foarte probabil sa ma fi inselat in multe lucruri.
Adevarul depinde de cine il spune si de cine il asculta. Nu exista unul general valabil, asa ca cu siguranta nu mi-as permite sa il spun eu.

Mi-am dorit ca blogul meu sa fie casuta sufletului meu asa cum sunt eu: vesela si optimista si asta sa pot transmite mai departe.

Sunt subiecte la care am fost certata pentru propria-mi parere. Acum sa va spun sincer, nici cu sotul meu nu avem mereu acelasi mod de a vedea lucrurile, dar nu isi ia nimeni bocceluta si se cara.

Daca iti place un om si il citesti, il citesti si cand nu esti de acord cu el. Ii poti spune elegant ca nu impartiti aceeasi opinie pe acel subiect si mergeti mai departe.

Imi pare rau cand cei care ma citesc iau lucrurile foarte personal si nu inteleg ca nu este vorba despre ei.

Cand scriu incerc sa dau sfaturi despre cum vad eu lucrurile, asta nu inseamna ca am neaparat dreptate. Voi imi scrieti parerea voastra si devine un dialog in care ne expunem frumos parerile. Sau cel putin asa cred eu ca ar trebui sa stea lucrurile.

Voi cum le vedeti?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This

Optimism la lingurita

Tine-l in brate cat vrea el! Dureaza mai putin decat vrei tu..