Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Traim intr-o lume bolnava si NU ne mai facem bine.. Normalitatea asta NU e normalitatea mea!  

by | Jul 4, 2020 | Mai buni pentru ei

Cand eram mica am citit o poveste cu un imparat care avea un regat. Un vrajitor suparat pe rege a otravit fantana din oras cu o vraja: toti cei care beau din ea deveneau nebuni.
Regele si regina avand propria fantana la palat, nu au baut din ea. Cand acestia s-au plimbat prin regat au vazut cum oamenii se comportau nebuneste si incercau sa le spuna ca nu e normal ce fac. Acestia vazand ca regele si regina ‘sunt nebuni’ au vrut sa ii schimbe, pentru ca nu ii mai recunosteau de regi.
In final regele si regina ca sa nu isi piarda regatul au baut apa din fantana lor, pentru a vedea toti aceleasi lucru.
Aveam 12 ani cand am citit povestea si mi s-a parut o prostie despre cum e posibil ca oamenii care nu mai sunt normali sa ajunga sa ii schimbe pe cei sanatosi la cap.
Dar lupta pentru putere este mare! La fel si interesele..

Normalitatea pe care o traim in ultimii ani, nu este si nu va fi vreodata normalitatea mea!

Daca pana in 2014 in Suedia zoofilia era legala si te puteai casatori chiar cu animalul pe care ti-l doreai, lucrurile s-au schimbat. (Sa vedem pentru cat timp, precendentul exista).
Legea spunea ca atat timp cat ‘nu existau dovezi ca animalul este agresat!!!’ acest lucru se putea.
Dar cum putea dovedi saracul animal ca este agresat? Sta cineva cu ei in casa? Exista vreun Dr. Doolitle care vorbeste limba animalelor ca sa poata aduce dovezi?

Zoofilia este legala in Finlanda din 1971. Alte tari in care zoofilia este legala sunt: Madagascar, Angola, Mozambic, Argentina, Chile, Japonia (inclusiv materiale porno!!!), Cambogia, Ungaria, Rusia, Finlanda, ISlanda, Serbia, Romania noastra si inca cateva.

20200704 151047

Sursa: Wikipedia

Cum sa fie asa ceva legal?
De zoofil e foarte clar ca nu este sanatos, dar cei care incurajeaza acest lucru ce probleme au?
Psihologii spun ca 90% dintre ei sunt bolnavi. Si ceilalti 10% cum sunt?
Drepturile animalelor unde sunt? Cine apara aceste creaturi de mintea bolnava a unora?

Cand va fi pedofilia legalizata?

Ma rog sa nu traiesc astfel de timpuri. Foarte multi neaga si refuza sa creada ca acest lucru se va intampla. (E bine sa stam cu capul in nisip).
Atat timp cat exista la nivel mondial discutii ce sustin aceasta idee de diferite organizatii e doar o chestiune de timp pana cand se va intampla.
Problema s-a pus in Franta, Canada, Germania (unde s-a descoperit si cea mai mare retea de pedofili).
In Franta se poate face legal sex cu un adolescent sub 18 ani, varsta minima fiind 15 ani! Spre exemplu un barbat de 30 de ani poate face sex cu o copila de 15 ani, fara sa fie acuzat de viol sau pedofilie. Asta s-a intamplat in 2018, cand un barbat ce ‘traia’ cu fetita de cand avea 11 ani, a fost pus DOAR sub acuzatia de ‘abuz sexual’. Judecatorul a considerat ca acuzatul nu a folosit violenta la adresa copilei, astfel ca nu a fost pus sub acuzatia de viol (care in Franta se pedepseste cu 20 de ani de inchisoare!). Acuzatului i s-au dat 5 ani de inchisoare si de platit 75 mii de euro.
Totusi, Franta, inca nu sustine sexul sub varsta de 15 ani. Inca.
Cand se va face si la noi 20 de ani de inchisoare pentru viol? Ce asteptari sa mai avem de la tara noastra.

Cum descrie New York Times pedodilia?
Primul paragraf din articol este descris pedofilul intr-un mod ‘inocent si romantic’ cum toti am avut prima dragoste la gradinita.

In al doilea paragraf gasim asa: ‘The Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders defines pedophilia as an intense and recurrent sexual interest in prepubescent children, and a disorder if it causes a person “marked distress or interpersonal difficulty” or if the person acts on his interests. Yet our laws ignore pedophilia until after the commission of a sexual offense, emphasizing punishment, not prevention.’

Cu alte cuvinte un pedofil este considerat bolnav psihic doar daca actioneaza, altfel e considerat ca are un interes sexual diferit. Adica daca nu atenteaza la copii, nu e o problema ‘starea lui emotionala’. Ori esti bolnav psihic ori nu?

Pe site-urile de pedofili se gasesc diverse marturii unde ei jura ca nu se vor atinge de un copil, cu toate astea ‘traiesc in frica si se ascund’ de frica celor din jur, pentru ca pedofilia ‘nu este o alegere’. Daca nu este o alegere, de ce nu sunt tratati? De ce nu sunt pusi pe terapie?
Nici o boala nu este alegerea cuiva. Dar se cauta variante de a fi ajutat.
Nu este considerat normal si tinut in societate, ca potential pericol pentru copii. Are cineva certitudinea ca acesta nu va face rau, doar pentru ca el jura?
Cum trece pe langa copiii nostri pe strada un astfel de individ? Cum ii atinge din greseala in autobuz? Ce fel de dorinte are cu copilul vecinei? Si cat ii va lua pana va actiona?

Pedofilia nu este legala. INCA!

Aveti grija de copiii vostri! Doar voi o mai puteti face!
Eu aleg sa nu ‘beau’ din fantana nebunilor chiar daca raman singura. Am o constiinta!

Multa grija si iubire!

Bibliografie:

In Finlanda este legala zoofilia
DailyMail
The Local (Sweden)
Franta ‘legalizeaza’ pedofilia?
Cum descrie New York Times pedofilia
Quora. Cat timp va lua pana cand pedofilia va fi legalizata?

Pin It on Pinterest

Share This