Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Top 5 cadouri pentru mămici de 8 Martie

Cu mici excepții și de foarte puține ori în viață cam toți bărbații cumpără cadourile pe ultima sută de metri. Indiferent că este ziua de naștere, 8 Martie sau Ziua Îndrăgostiților îi vezi cum aleargă buimaci să cumpere ceva.

CUMPERE! Pentru că ar da și luna de pe cer doar să nu fie puși de nevestică să facă ceva: mâncare (mai ales dacă nu se pricepe), spălat WC-ul (te iubesc dar cu o limită) sau masaj.

Mă rog, aia cu masajul am incercat-o noi. Suna bine în teorie dar adevărul e că dacă nu te pricepi mai bine nu faci. De 1 Martie soțul a încercat varianta romantică. Culcat copii, aprinse câteva lumânări în living, muzica în surdină și invitat la masaj. Caută crema! Am luat-o pe cea a copiilor, alta neavând în casă. Pe scurt…. m-a apăsat un pic mai tare pe partea dreaptă și am niște dureri de atunci că trebuie neapărat să sun un kinetoterapeut.

În afară de masaj la tălpi, la care soțul e expert deși nu am mai văzut unul din luna a șaptea de sarcină, cred că voi zice pas la orice alt fel de masaj făcut în casă.

Ce mă bucură pe mine și poate și pe voi?

1. Cărțile

Le ador și niciodată nu am suficiente. Cred că cea mai fericită aș fi într-o bibliotecă, uitată de oameni cu zilele. Deci, cu o carte sigur nu dă gres.

Tips pentru bărbați: evitați cărțile cu diete! sau rețete (doar dacă este hobby-ul ei mare și nu poate trăi fără).

2. Ciocolată/înghețată

Există vreo femeie pe lumea asta care spune NU? Dacă deja este înghețată cu ciocolată m-a topit de tot. Daa și iarna! Atenție doar: sunt destul de pretențioasă și NU mănânc orice!

Tips pentru bărbați: află-i gusturile! Degeaba costă o căruță de bani dacă ea e alergica la alune în ciocolată, spre exemplu.

3. Creme

De orice fel: de mâini, de corp, de față, de ce vrei tu. A doua mare plăcere, după cărți, sunt cremele! Când am fost la Amsterdam am stat 2 ore într-un magazin plin cu creme….just saying.

Tips pentru bărbați: încercați să NU scrie 30+ pe ele! Se va uita urât la tine..

4. O seară cu fetele/o seară cu tine

Depinde de fiecare femeie ce are mai multă nevoie.

Tips pentru bărbați: întreab-o înainte de a decide tu în locul ei.

5. Ceva special

Fiecare femeie are ceva special ce își dorește foarte mult. Poate fi o bluză văzută într-o zi când se plimba cu tine, o geantă, un ruj, orice.

Tips pentru bărbați: cunoaște-ti femeia și fii atent tot anul la ea pentru a ști ce își dorește!

Neapărat!!

Deși toate declarăm că e mai bună o friptură  (și este) nimic nu ne face să zâmbim mai mult ca o floare. Așa că nu uita Buchetul de flori!! Și nu, nu este buchetul de flori SAU ce e pe listă, ci buchetul de flori ȘI ceva din listă!

Cadoul trebuie sa fie satisfacerea unui capriciu, NU a unei nevoi!

Lista voastră ce conține?

Multă grijă și iubire!

Pin It on Pinterest

Share This