Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Test de rezistenta pentru viitoarele mamici

Bebelusii sunt aceste creaturi mici si delicioase care fura nu doar privirea dar si inima oricui. Sunt dragalasi, miros a laptic si nimeni nu ar banui ce ‘balauri’ ar putea zace in ei. Habar nu ai cat de multa munca este cu aceste fapturi minunate.

Unele mamici sunt mai pregatite decat sunt altele. Unele au mai interactionat prin vecini sau prieteni cu acesti micuti si stiu ce poata sa iasa la suprafata din ei. Doar ca pe unele mamici le ia pe nepregatite si nu stiu exact ‘ce le-a lovit’.

Este vital sa raspundeti cu ‘Da’ macar la jumatate dintre intrebari, ca sa va dati seama daca sunteti pregatite sa intrati in ‘campionatul de mamicie’.

1. Sunteti gata sa renuntati la viata voastra asa cum o stiati pentru una plina de neprevazut si aventuroasa? Viata unui bebelus poate fi interesanta.

2. Sunteti gata sa uitati ce este somnul si sa va descurcati cu cateva minute de atipeala intre alaptari? Pe vremuri una dintre cele mai grele torturi la care erau supusi detinutii din inchisori, era sa nu fie lasati sa doarma.. Acestia nu mai putea gandi, iar organismul ceda intr-un timp foarte scurt.

3. Sunteti gata sa renuntati la lenjeria sexi pentru mult mai simpaticul sutien de alaptat?

4. Sunteti gata sa plimbati o greutate intre 3 kg si 10kg in brate in cateva seri (a se citi vreo 100 cam asa) mai zbuciumate?

5. Sunteti gata sa nu va mai auziti gandurile o buna perioada de timp?

Fulga nu este doar o vacuta simpatica..

6. Sunteti gata sa va simtiti un pic Fulga (vacuta simpatica de la TV)? Furia laptelui este un lucru de care fuge orice mamica. Alaptarea este grea si dureroasa in multe cazuri.

7. Sunteti gata sa va certati cu cei din jur pentru orice? Epuizarea va va ajuta sa nu mai ganditi coerent si vi se va parea ca toti cei din jur se iau de voi.

8. Sunteti gata sa uitati de voi pentru minunea voastra?

9. Sunteti gata pentru ca cearcanele sa nu mai plece din viata voastra?

10. Sunteti gata sa iubiti o gangurice mai mult decat ati iubit vreodata pe cineva?

11. Sunteti gata sa primiti iubire neconditionata indiferent ca ati facut ultimul dus acum cateva zile, ca aveti unghiile ciupite si parul gras?

13. Sunteti gata sa lesinati de iubire cand va va spune ‘mama’, va va zambi si va va lua in brate?

Mai in gluma mai in serios viata de mamica vine cu multe lucruri la pachet. Cu cat esti mai pregatita cu atat lucrurile ti se vor parea mai simple.

Voi cate ati bifat?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This