Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Sunt fata lu’ tata

Știți întrebarea cea mai des pusă atunci când suntem mici: ‘Tu a cui ești? A lu’ mama sau a lu’ tata?’ Lăsând la o parte că acum m-ar enerva să primească copiii o astfel de întrebare, atunci ranjeam cu gura până la urechi și răspundeam mândră ‘A lu’ tata’.

Tata și-a dorit fată!

Ei bine am fost fata tatei în toate. Tata și-a dorit primul copil să fie fată, contrar a ceea ce se obișnuia atunci și încă se mai obișnuiește când bărbații își doreau ca primul născut să fie băiat. Toată sarcina mamei li s-a spus de către medici că vor avea băiat: după formă, după analize, după pofte, după toate cele… Ei bine tata îi contrazicea pe toți: ‘Am fată, am vorbit eu…’ și fată am fost. Despre cum m-am născut cu tata și moașa acasă v-am povestit AICI.

Mândră toată eram la petreceri unde tata, mare dansator, mă dansa cu el pe picioare. Mândră eram susținătoare a echipei de fotbal Rapid, așa cum era tata și ale căror meciuri le urmăream încă de micuță, pe genunchii tatei, când mă trezeam duminica după-amiază în țipetele comentatorului sportiv care striga ‘Gooool’ cât îl țineau plămânii.

Mândră și fericită strigam la toți că eu semăn cu tata ori de câte ori eram întrebată cu cine semăn.

Mândră am învățat să joc remmy pe genunchii lui încă dinainte de a merge la școală și era singurul în fața căruia voiam să înving.

Mândră de toată dragostea pe care mi-o poartă dar mai ales de bunicul vesel care a devenit, pus mereu pe joacă și soții cu nepoții lui.

Soțul meu face parte din bărbații excepție: și el și-a dorit primul copil fată și el are momentele de ‘tată-fiică’ atât de frumose pe care Maria le va ține cu ea toată viața dar și momente speciale tată-fiu.

Vacanțele la bunici împreună cu părinții sunt momentele cele mai fericite din viața copiilor: sunt momentele în care inima lor explodează de iubire pentru că cei pe care îi iubesc cel mai mult sunt împreună.

#ProvocareaCM

Provocarea de săptămâna aceasta din Campionatul de mămicie este: TATA. Provocarea de săptămâna aceasta este să îmi spuneți ce fel de tată este soțul vostru și să îmi trimiteți povestea împreună cu o poză tată-copil în formularul de AICI.

Provocarea este valabilă până miercuri, ora 19.00.

Premiul acestei săptămâni este oferit de prietena mea Raluca de la Raftulcugenti și constă în Poșeta Tianna.

Despre Poșeta Tianna vă spun că are culorea Albastru jeans și că este realizată din piele naturală întoarsă, având o structură moale și fină la atingere. Fiind, totuși, realizată din piele întoarsă este recomandat să o feriți de ploaie.
Vă invit să vedeți mai multe modele din aceste genți incredibile pe siteul Raftulcugenti sau să dați un like pe pagina lor de facebook Raftul cu Genți.

Multă grijă și iubire!

calendar text 2