Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Si? Cum faci fata la al treilea?

by | Jul 7, 2019 | Viata cu copii

Nu sunt o tipa rabdatoare. De fapt, ca sa fiu foarte sincera cred ca atunci cand Dumnezeu a impartit rabdarea eu eram la randul Veseliei (caci pe aceasta am luat-o toata).

Sunt la mama de ieri cu piticii. Tati mai sta cateva zile acasa si vine si el spre sfarsitul saptamanii.
Aseara a venit la mama o prietena. Mi-a admirat piticii si mi-a spus ca ea a avut doar un copil, ca nu stie cum ar fi facut fata la mai multi.

‘Tu cum faci fata la al treilea?’

Sincer vorbind mi-l doream dar cand ma gandeam sa o iau de la capat parca nu imi mai venea. Eram sigura ca nici rabdare nu mai am sa adorm un bebelus sau chef sa ma trezesc noptile.

Ee, chef nu am nici acum, dar drag da. Mult drag si dor. Si mai stiu si ca este ultimul meu bebelus asa ca ma bucur parca si mai mult de el.
Cum ii fac fata?
Ooo pai mai mult de jumatate din timpul meu il petrec cu Achim in brate (pana si sotul a ajuns sa ma intrebe daca il las vreodata jos). Nu imi vine sa il las. E suficient sa ma uit la cei mari sa imi dau seama ce repede trece timpul.
Da, la ceilalti doi eram mai organizata. Acum nu imi pasa daca fac ce imi propun sau nu. Prioritatea mea e dragalitul lui.
A facut 3 luni si avem ‘asa discutii lungi’. El gangureste iar eu ador sa vad din nou cum descopera lumea.

Sunt pentru ultima oara Universul cuiva!

Inca sunt si pentru Maria si Alexandru dar nu la fel. Bebe e complet dependent de mine si eu de el. Cand cresc nu mai sunt asa.

Traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii mele!

Maria e la varsta la care cere independenta, e mare si curioasa despre viata. E o mica domnisoara cu o personalitate adorabila.
Alexandru e un barbatel in devenire, foarte practic care adora sa construiasca si sa spuna povesti.
Si mai e bebe Achim care ne intregeste si ne face sa ne simtim completi.

Traiesc momentul ideal in care imi ador copiii si etapele minunate prin care trec. Si fac toate astea cu un bebelus in brate.
Fac fata si inca cum. Nu ma satur desi timp doar al meu e rar si prea putin. Dar asta nu e o problema. Voi avea timp pentru ca piciul va creste atat de repede incat voi uita parfumul de laptic si grimasele minunate.
Voi cum faceti fata?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This