Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Sfaturi si povesti de Black Friday

by | Nov 16, 2017 | Jurnalul meu

Iar a inceput nebunia si pe unde te uiti e un mare iures cu Black Friday.

De doua ori am cumparat de Black Friday. Prima oara fara sa ne propunem. Ne mutasem de cateva luni in casa noua si ne propusesem sa nu cumparam TV. Eu eram insarcinata cu Maria si citeam mult (aveam timp).

Am plecat intr-un mare magazin pentru a ne lua farfurii (Fiecare cu ce ii lipseste de pe acasa). De fiecare data cand ajungem in acest magazin sotul vrea si pe la raionul de electrocasnice si ne-am oprit sa vedem si TV-urile. La un moment dat il vad pe Alex schimbat la fata si striga ‘Asta e’, aratandu-mi spre un TV mare. Ma uit la el si ii readuc aminte ca nu vrem TV la care vine replica ‘Tu nu vrei, eu vreau’. Iaca!

Nu te pui cu iubirea la prima vedere..cam asa a fost la sot. Si uite fix acolo a inceput negocierea de 45 de minute, timp in care ne-au vizitat 5 vanzatori sa ne intrebe daca sa ne ajute la care noi raspundeam sec ‘Avem de negociat’. Si mai disparea cate un TV din fata noastra, pana au ramas 3 si am zis ‘bine’. A fost o oferta buna? Da! La jumatate de pret. Nu regret ca l-am luat desi sotul mai zice ca e de neam prost, fiind foarte mare. Pe de alta parte stie ca nu vad la distanta si ca sa vad si eu de pe canapea, adica fiind la 4 metri distanta, a trebuit sa fie mare.

A doua oara cand am cumparat ceva stabilit pentru Black Friday a fost din acelasi magazin si a fost o masina de spalat vase pentru mama, cadou de Craciun pentru ea. Si desi ii se parea ca e o fita si nu are nevoie, acum nu isi vede viata fara ea. Si da, tot atunci am primit ondulatorul meu spatial (asa mi se parea pe atunci) pe care nu am stiut sa il folosesc pana cand nu am vazut-o pe Miruna folosindu-l!

Anul acesta sotul a stat mult si s-a gandit daca sa astepte black friday sa imi ia telefon sau nu. De dimineata m-a sunat si mi-a spus ca este bucuros ca nu a asteptat. El l-a luat cu 2050 ron iar la black friday era reducere de la 2700 la 2100.

Din pacate, nu toate magazinele arata reduceri pe bune. Anca a facut o lista despre magazinele care au reduceri.

Sfaturi de Black Friday?

Unul singur: urmariti produsele cu o luna inainte si notati-va preturile intregi, apoi urmariti la ce exista cu adevarat reducere si ce nu!

Noi anul asta nu luam nimic. Poate la anu’!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This