Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Sedinta noastra foto de Craciun sau cum apare Magia

de | dec. 16, 2018 | Colaborari

Pe cat de frumoase sunt pozele dupa o sedinta foto, pe atat de ‘grea’ este pregatirea.
Toata treaba de dinainte de obicei pica pe mama. Mama care trebuie sa impace pe toata lumea. Sa aleaga tinute in functie de tema sedintei, garderoba avuta si preferintele membrilor.
Apoi sa se asigure ca atmosfera va fi una vesela, iar pentru asta copiii trebuie sa fie mancati si dormiti.
Cel mai important aspect este fotograful. In ultimii ani am schimbat cativa, lucru care nu a fost foarte benefic si pe care l-am realizat abia acum.
Copiii aveau nevoie sa il stie deja, sa il cunoasca si sa stie cum lucreaza cu ei pentru ca ei sa se deschida si sa fie veseli naturali si nu fortati.

Este a doua sedinta in care o aleg pe Alina, un om si o femeie extraordinara.
Pentru mine este uimitor cum copiii mei ‘asculta’ indicatiile date de ea, atat de usor.
Alina este si genul de om caruia nu cred ca ii poti refuza ceva. Este atenta la detalii, jucausa cu cei mici si extrem de profesionista in ceea ce face. As adauga si rapida, pentru ca munca cu copiii iti ‘cere’ aceasta calitate.

Ca si in anii trecuti am ales ca sedinta foto sa fie ….acasa.
Personal, mi se pare cel mai natural mod de a avea poze, la care sa te uiti peste niste ani si sa spui ‘uite cate am schimbat prin casa’, decat ‘in anul acesta am fost intr-un studio, in urmatotul in altul’.
Eu o vad nu doar ca pe o poza reusita din anul 2018, ci ca pe povestea Craciunurilor noastre in acelasi loc, casa noastra.

Bun, deci am ales tinutele, am aranjat casa, am pregatit copiii cu cateva zile inainte ca vom face asta si a venit si ziua mult asteptata.
Pentru ca in perioada aceasta sunt insarcinata, mi-am dorit sa facem 2 sedinte intr-una singura): adica cea de Craciun si cea cu burtica de graviduta (voi pune negresit pe blog si acele poze pentru ca sunt adorabile).
Deci cumva 2 tinute fiecare, stare de spirit sus, decoruri diferite.
O nimica toata, nu?

Punand in balanta sedintele foto din anii trecuti cu copiii, le luau cam o ora si ceva doar o sedinta foto. Acum cu 2 odata, imi era frica ca isi vor pierde rabdarea si interesul. Mai ales la Alexandru care este cel mai mic.

Ei bine, Alina a facut magie si totul s-a terminat intr-o ora si un sfert! Tot. 2 sedinte cu schimbat de tinute, decor si joaca.

Va arat ce a iesit la cea de Craciun, la care fara falsa modestie, cred ca este preferata mea.

Pe Alina o gasiti pe pagina ei de facebook sau site. Va invit sa o scoateti la cafea, sa va cunoasteti, sa vedeti ce chimie exista intre voi si dupa sa NU mai renuntati la ea tot restul vietii, cam cum facem noi 😊.

Multa grija si iubire!

calendar text 2