Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Scutece pentru minunatii mei

by | Dec 19, 2016 | Pași mici...

Am ramas datoare sa va povestesc despre scutecele alese de noi!

Dupa cum va spuneam intr-un articol anterior, atunci cand am ales ce gama folosim am citit mult. Culmea, ‘nr 1 din lume’ in materie de scutece, Pampers, sunt cele mai toxice tocmai prin prisma materialelor si a ingredientelor folosite in gelul de absortie a acestora.

Cele de la Hughies si Puffies sunt printre cele mai sigure. Am o textura de bumbac si nu miros a nimic. Totusi, cele de care ne-am indragostit si pe care le folosim la ambii copii, sunt gama BabyLove de la magazinele DM!

Pe Alexandru l-am scos din spital, dupa 10 zile de terapie intensiva si unde s-a folosit Pampers, carne vie la fundulet. (Am nascut la Regina Maria unde copiii sunt foarte bine ingrijiti si nu se pune problema faptului ca nu erau schimbati).

Abia dupa 3 saptamani cu crema Weleda si o alta crema cu zinc si bineinteles scutecele BabyLove, pielea lui Alexandru si-a revenit! De atunci nici crema de fundulet nu am mai folosit! Deloc! Sunt suficiente scutecele acestea! Maria se irita doar in perioadele de diaree din cauza aparitiei vreunui dintisor si atunci trece dupa 2,3 aplicari de crema Weleda! Alte probleme noi nu am avut!

Acum! Sa va spun un mic secret. Seara dupa ce fac baita pana dimineata eu nu imi schimb copiii de scutec, doar daca au scaun noaptea. Altfel, stau 10-12 ore cu acelasi scutec! Nu, nu iese din scutec nimic. Totusi, folosesc numere mai mari decat kilogramele lor. De exemplu Alexandru poarta acelasi numar de scutec ca si Maria, din simplu motiv, ca fiind plin sa nu il stranga si sa aibe loc. ca design nu ii face fundul mai mare si nici nu iese pe margini daca este pus corect! La Maria folosesc cu un numar mai mare din acelasi motiv.

Plini de pisu, scutecele miros doar a pisu, nu a medicamente, asa cum sunt cele de la Pampers.

Incercati-le si veti vedea diferenta!

Multa grija si iubire!

PS: acest articol nu este unul platit, ci povestesc din propria experienta

Pin It on Pinterest

Share This