Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Să mă întorc sau nu la serviciu?  

by | Jun 30, 2018 | Jurnalul meu

Luna trecută am primit mail de la compania din care făcusem parte timp de 7 ani cu întrebarea ‘Când mă întorc la serviciu’? Nu era nici o surpriză pentru că Alexandru face în luna iulie 2 ani și se termină concediul de la stat.

Acum 6 luni am discutat serios cu soțul meu care ne sunt opțiunile: mă întorc la job sau mă concentrez pe blogul meu și diferitele proiecte pe care le lansez în cadrul lui.

Am lucrat timp de 7 ani într-o multițională având un job pe care l-am adorat. Eram mereu în deplasări și lucram cu niște oameni tare faini. Dar acum aceste deplasări mi s-ar părea o corvoadă pentru că nu îmi pot imagina să fiu plecată o săptămână pe lună (inclusiv nopțile) de lângă copiii mei. Plus că, soțul meu lucrează în același domeniu iar primăvara și toamna (când este perioada congreselor) am fi amândoi plecați. Mama nu poate veni atât de mult și bona și grădiniță nu ne permitem.

Plus că dacă m-aș întoarce la muncă nu aș mai avea timp de blog atât de mult, aș scrie mai rar iar timp de proiecte (ca Instrospectii în bucătărie, Campionatul de mămicie sau altele) nu aș mai avea.

După ce am cântărit bine și am pus în balanță și ce îmi doresc am ales cu inima cât un purice (pentru că nu știu cum va fi) dar împăcată și fericită să fac ce îmi place: blogul. Astfel că, Zâna Scutecel devine și mai mult căsuța sufletului meu.

Dacă și voi treceți prin aceleași momente vă dau 2 sfaturi:
1. Începeți grădinița copiilor cu cel puțin 2 luni înainte de începerea jobului (pentru a avea timp de acomodare dar și pentru a trece de primii muci)
2. Alegeți cu inima (dacă aveți opțiuni)

Sunt fericită că cel mai mare sprijin îl am de la soț, fără de care nu aș fi putut alege ceva și căruia îi mulțumesc că mă iubește atât de mult încât să sprijine orice dorință a mea.

Voi când începeți munca? Ce ați ales?

Multă grijă și iubire!

Pin It on Pinterest

Share This