Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Rolurile femeii!

Da! Roluri pentru ca sunt mai multe! Suntem femei, sotii, iubite, amante, prietene, mame. Mame suntem ultimele. Mame suntem dupa ce trecem prin celelalte roluri si totusi cand devenim mame, parca e rolul vietii noastre si uitam de toate celelalte. Nu e corect nici fata de noi nici fata de cei din jur.
Cand eram mica am auzit vorba noastra romaneasca cu Femeia trebuie sa fie doamna in societate, o buna bucatareasa in bucatarie, mama extraordinara si femeie langa sotul ei. Dar cat efort iti trebuie atunci cand copilul trage de tine si abia ai timp de pipi si ala facut cu spectatori?
Recunosc, am avut-o ca exemplu pe mama, cea mai frumoasa femeie pe care o stiu! Si ea isi traia fiecare rol in parte cu multa putere si veselie. Nu o stiu sa se planga de greutati, dar mi-o aduc aminte cat era de cocheta cand iesea in oras, cu cata rabdare se juca cu noi in fiecare zi sau cum il ingrijea pe tata (barbatul obisnuit al anilor ’80 care isi lua ziarul in brate cand ajungea acasa).
Incerc din rasputeri sa fiu ca ea! Incerc sa imi gasesc puterea de a-mi indeplini in fiecare zi fiecare rol in parte. Cateodata pot, cateodata am nevoie de ajutor. Sotul meu este cel mai minunata barbat din lume si nu este un cliseu cand spun asta.  Este sotul ideal si tatal perfect pentru copiii nostri! Ma ajuta in tot si toate!
Nu credeam ca dupa 3 ani (doar atat) si 2 copii, poti fi la fel de indragostit(a) de cel/cea de langa tine. Dar noi suntem! Cand reusim sa fim noi doi, suntem noi doi. Barbatii nu cer mult, cer atat de putina atentie, pe care orice femeie o poate oferi daca isi lasa rolul de mama si il ia pe cel de iubita din cand in cand.
Eu as zice zilnic! Zilnic va puteti saruta partenerul, il puteti mangaia, oferi o vorba buna sau o cuibarire in bratele sale desi se uita la o emisiune pe care o urati.
Fiti sexy! In fiecare zi! Nu purtati haine lalai! Luati-va haine sexy de casa! Ceva care sa arate un atuu cu care va mandriti! Fiecare dintre noi se simte sexy diferit. O manichiura cu oja rosie, camasa lui pe corpul vostru, orice va poate scoate din starea de mamica si va aduce aminte ca sunteti doar voi!
Sexy e o stare de spirit pe care daca voi o simtiti o va face si partenerul!
Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This