1. În fiecare săptămână vor fi publicate undeva pe siteul Zâna Scutecel câte două provocări.
 2. Fiecare provocare trebuie realizată conform instrucțiunilor oferite în articolul unde o vei găsi.
 3. Fiecare provocare are un timp limită de realizare a ei. După expirarea acestui timp înscrierile nu vor mai fi acceptate.
 4. Provocările vor fi publicate în diverse articole, filmulețe sau postări pe pagina de facebook. Urmăriți zilnic materialele care conțin #provocareaCM.
 5. Orice mămică se poate înscrie la orice provocare, în timpul limită acceptat. Pentru a te înscrie, trimite dovada realizării provocarii completând acest formular.
 6. Formularul este trimis în sistem și aprobat de Zâna Scutecel. Ești înscrisă doar după ce Zâna Scutecel a aprobat formularul.
 7. Fiecare provocare are un termen de început și un termen de sfârșit (de obicei vor fi 3 zile pentru îndeplinirea provocării). În acest timp mămicile trebuie să trimită dovada realizării provocării (conform instrucțiunilor primite – text sau poze).
 8. În fiecare luni voi anunța câștigătoarea din săptămână precedentă, iar aceasta are drept de revendicare a premiului o săptămână.
 9. Poți alege la câte provocări dorești să te înscrii (una, 5 sau la toate)
 10. Premiile sunt săptămânale, lunare și marele premiu de la sfârșitul concursului ce va fi extras pe 1 Mai.
 11. Pentru premiul săptămânal vor fi înscrise toate mămicile indiferent că au participat la o provocare sau la abele.
 12. Pentru premiul lunar vor fi înscrise toate mămicile indiferent de numărul de provocări la care au participat, în luna respectivă.
 13. Pentru Marele Premiu vor fi înregistrate toate mămicile de câte ori au participat la provocări  în cele trei luni (dacă în timpul concursului ai participat o singură dată atunci numele tău va apărea o singură dată dar dacă ai participat de 10 ori numele tău va apărea de 10 ori in sistem, astfel încât șansele vor fi mai mari de a câștiga).
 14. Premiile trebuie revendicate în 7 zile de când a fost anunțată câștigătoare.
 15. Premiile nerevendicate vor merge ca plus pentru săptămâna următoare.