Ambasadorul zambetelor mici si mari!

‘Redescopera iubirea’ prin ochii Danei Nalbaru

Nu cred sa existe om pe planeta asta care nu stie macar o melodie a celor de la HIQ. Dana Nalbaru era blonda frumoasa cu ochi albastri dupa care intorceau capul baietii si admirata de toate fetele din generatia mea.

Am crescut si eu, a crescut si ea, am devenit mame si soarta a facut sa ne si cunoastem. Este o minune de femeie si daca aveti sansa sa ajunga cu vreun eveniment prin orasul vostru, este musai sa o vedeti. Eu am fost la lansarea proiectului ‘Redescopera iubirea‘ si mi-a facut pielea de gaina. Ultima ei melodie ‘Drama‘ se adreseaza celor care isi reevalueaza viata, as zice eu indiferent de varsta. Pe Dana este o placere sa o asculti cantand sau vorbind.

 De ce ai simtit nevoia acestui proiect?

Dana: Proiectul Redescopera Iubirea nu a venit dintr-o nevoie ci din dorinta de a ajuta. Am primit foarte multe mesaje de la oameni care ma rugau sa le dau sfaturi despre cum mi-am gasit eu echilibrul emotional, imi spuneau despre framantarile si nevoia lor de a se regasi si m-am gandit ca poate, printr-o campanie pot ajuta mai multi. Fara sa ma duc in zona “stie tot” incerc sa povestesc lucruri prin care am trecut la nivel emotional, cum a fost pentru mine si cum m-am ridicat ca sa pot fi femeia care sunt azi. 
 
 Ce inseamna el mai exact? Cum se desfasoara?
 
Dana: Este vorba de o campanie de constientizare a faptului ca echilibrul emotional este cel care ne poate scuti de tot felul de belele in viata, ca datorita lui putem face alegeri constiente si putem deveni oameni fericiti si impliniti. De multe ori spun, in timpul discutiilor cu publicul meu, ca nu poti oferi iubire din ceva ce nu exista. Daca nu te iubesti pe tine insuti, nu ai cum sa ii faci pe ceilalti fericiti, nu poti da din preaplinul tau si ca primul pas pe care trebuie sa il faci catre echilibrul emotional este sa privesti in tine insuti si sa faci o analiza serioasa a omului care esti sau vrei sa devii. Campania se desfasoara pe mai multe nivele de comunicare : conferinte, interviuri, mesaj muzical si comunicare pe plantformele on line Redescopera Iubirea. De fapt, in mai toate aparitiile mele din mass media vorbesc despre ceea ce fac in acest moment, si anume comunicarea in aceasta directie a redescoperirii iubire de sine.
 
 Ce iti propui cu el?
 
Dana: Mi-ar placea sa vad mai multi oameni fericiti in jurul meu. Sper ca prin ceea ce fac sa pot contribui putin la acest lucru.
 
 Ce te-a inspirat pentru melodia Drama?
 
Drama este un cantec dedicat celor din jurul varstei de 40 de ani. Piesa vorbeste despre omul ajuns in aceasta etapa a vietii, care face o evaluare a starii lui de fericire, a trecutului cu bune si rele, este piesa adultului care constientizeaza faptul ca singur nu poti fi fericit cu adevarat si ca toti avem nevoie din cand in cand de un umar pe care sa plangem.
 
 Stiu ca Dragos a fost regizor la acest videoclip. Cum a fost sa lucrati impreuna?
 
Nu sunt la prima colaborare cu Dragos pe parte video. Sunt la a….patra. E usor pentru ca ne cunoastem si comunicarea curge firesc.
 
Cum te-a schimbat statutul de mama sa vezi viata?
 
Colorata!
 Ce planuri de viitor ai? Ce urmeaza?
 
Urmeaza sa ma bucur de viata si sa-mi implinesc visele, sa continui sa privesc in mine si la cei din jurul meu, sa incerc sa ma autodepasesc si sa devin mai buna, sa ma bucur de copii si sa-i ajut in continuare sa invete sa traiasca frumos. 🙂

Pin It on Pinterest

Share This

Optimism la lingurita

Tine-l in brate cat vrea el! Dureaza mai putin decat vrei tu..