Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Puterea lui IMPREUNA

De Lajos Kristof am auzit prima oara acum un an de la o prietena comuna si imi doream mult sa il cunosc.
Lajos este educator, mentor, initiator de programe nationale si antrenor al copiilor geniali.

Lajos Kristof este omul care vrea sa schimbe lumea. Stiu cat este de ambitios sa crezi ca poti face asta, dar el stie mai bine ca multi altii ca lumea poate fi schimbata cu iubire doar de copiii din ziua de azi.
Ei sunt baza unui viitor mai bun. Ei sunt cei care pot face din aceast lume gri, una vesela si plina de culori.
Lumea nu poate fi schimbata doar de cei maxim 10% copii care se nasc in familii cu posibilitati financiare. Copiii care au bani nu traiesc doar in bula lor.
Lumea poate fi schimbata doar de majoritatea si de puterea unei comunitati.
Toti copiii au sanse egale in viata sau asa ar trebui sa fie, indiferent ca sunt in familii cu posibilitati medii, mici sau copii abandonati de parinti si cresc in centre speciale.

Lajos se lupta pentru ca cei din centre sa poate avea parte de educatie, terapie si o sansa la o viata mai buna.

Isi doreste cu ardoare un centru dedicat copiilor abandonati, specializat pe mentorat.
Lajos este initiatorul conceptului educational ‘Da mai departe’!

‘Povestea lui Emil incepe cand acesta avea 7 ani. Acesta afla ca tatal sau si-a pierdut viata la locul de munca. Acest blestem a venit ca un cutremur puternic in familia lor.  Mama lor care si-a pierdut mintile, locul de munca, casa si apoi cei doi copii.
Trei zile au ramas singuri pe strada. Timp in care rudele, fratii mai mari nu stiau de ei, abia dupa ce aflase ca Protectia Copilului i-a dus intr-un centru de primire minori.’ Restul povestii si de ce Emil este special va invit sa o cititi AICI

Poate ca doar Lajos poate intelege si stie ca nu exista un impediment in a creste intr-un centru si a deveni orice iti doresti tocmai pentru ca si copilaria lui tot intr-un centru a fost. Este unul dintre oamenii care lupta pentru copiii uitati nu doar de parinti ci si de societate. Dar ei au nevoie de sprijin pentru a putea deveni ceea ce isi doresc.

Puterea lui IMPREUNA exista. Suntem noi toti! Oricine poate dona pentru ca viitorul acestor copii sa fie diferit si mai bun.
Orice donatie este bine primita, pentru ca putin cu putin se strange mult.

Si inca ceva, va rog, dati mai departe mesajul pentru ca doar IMPREUNA putem schimba ceva. #DoneazasiDamaideparte

Detalii si cum puteti dona gasiti AICI.

Inca de anul trecut mi-am promis ca atunci cand Alexandru va face 4 ani voi merge in Tabara de Excelenta initiata de Lajos. Va las AICI detalii despre ea si de ce sa va inscrieti din timp la anul.

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This