Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Printul Charles, Printul Albert de Monaco si alte celebritati diagnosticate cu Coronavirus! (Boala nu alege in functie de bani!)

by | Mar 25, 2020 | Să fim sănătoși

Zilele trecute vorbeam cu o prietena care imi spunea ca virusul asta il iau doar astia ne-educati ca ei nu stiu sa se spele pe maini si ca si cei bogati sunt protejati.
Oare de cine? De bani?

Zilele acestea au fost diagnosticati cu Covid19, Printul Charles si Printul Albert de Monaco, amandoi vazandu-se saptamana trecuta la o intalnire oficiala, unde nu dadusera mana.
Printul Charles are 71 de ani, are simptome usoare si se simte bine. Sotia, Ducesa de Cornwall a fost testata, avand rezultat negativ.

Printre celebritati au mai fost confirmati: Tom Hanks, Rita Wilson, soția lui, fata Bond, Olga Kurylenko, Idris Elba, starul din ‘Games Of Thrones’, Kristofer Hivju, Sophie Gregoire Trudeau, sotia premierului canadian Justin Trudeau.

Oricine poate lua aceasta boala, nerespectand regulile impuse. Boala nu alege in functie de nivelul de educatie sau de bani!

Simptome care ne ajuta sa recunoastem boala:
(Lista este realizata de Ministerul Sanatatii din Singapore).
Ziua 1 si 3, vom simti semnele de raceala normala: febra, gat uscat/usor dureros, moleseala, greata sau senzatie de voma.
Ziua 4, incepe sa doara gatul destul de rau si vocea devine ragusita si febra sa creasca la 38.
Dureri usoare de cap si dificultate la inghitire atunci cand mancati sau beti.
Ziua 5, experimentati durere puternica in gat si dureri la inghitire. Dureri de spate si in tot corpul. Moliciune si dureri articulare.
Ziua 6, incepe sa tusiti si va creste febra. Dureri de gat cand mancat, inghititi sau vorbiti. Va simtiti epuizat si puteti avea greata. Incepeti sa aveti dificultati in a respira.
Ziua 7, va creste febra si aveti frisoane. Tusiti foarte mult si stranutati. Incep sa se inrautateasca celelate lucruri: starea de voma, dureri in corp, diaree, dureri de cap.
Ziua 8, dificultate mare in a respira de fiecare data, pieptul devine foarte greu, tusea si durerea de cap vor deveni si mai profunde. Temperatura creste si mai mare.
Ziua 9, toate simptomele se vor inrautatii.

Ce se intampla in organismul nostru cand suntem infectati.

Recomandarea este sa va testati daca simtiti oricare din simptomele de mai sus.
Realitatea este ca NU avem suficiente teste.
Ce puteti face este sa sunati la DSP din zona voastra si sa asteptati sa fiti preluati.
Pana atunci STATI IZOLATI si de ceilalti membri ai familiei pentru a-i proteja!

Ce sa NU faceti!

Sa NU uitam ca exista si cazuri cu pacienti ASIMPTOMATICI (care sunt purtatori) ei insisi dezvoltand o varianta usoara. Deci daca ati calatorit sau ati intrat in contact cu vreun vecin/prieten/cunoscut care a revenit in tara (de oriunde sunt cazuri de coronavirus, as zice eu) din zona galbena sau rosie, IZOLATI-VA 14 zile!!

Stiati de aceste simptome ale bolii?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This