Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Primul nostru Valentine’s day

by | Feb 13, 2017 | Jurnalul meu

Iubire, iubire si iar iubire!

De sarbatoarea iubirii am auzit la ora de engleza in clasa a cincea. Doamna profesoara ne povestea despre sarbatorile din America si dintre toate asta mi s-a parut cea mai interesanta! Ce putea fi mai frumos ca o zi plina de flori, baloane, ciocolata si cel iubit aproape?

De-a lungul vietii am sarbatorit prea putin, pe semne ca daca nu esti langa cine trebuie nici nu iti arde de sarbatorit.

Cu sotul meu am sarbatorit asa cum trebuie, acum 3 ani, cand eram singurei si tot ieseam de vreo 3 luni. Am plecat la un hotel cu spa din Predeal. Mic dejun in pat, sampanie seara (desi nu ma omor dupa ea), masaj romantic de cuplu, plimbari multe de mana. Tot pachetul de sarbatorit! Acum as mai adauga un lucru: o noapte de somn linistita fara bebefoane!

De anul trecut sarbatorim cu cate un copil, anul asta doi! La anu’ poate ne iese mai bine sa fim singurei! Pana una alta, daca ne ies toate cu cei mici, iesim diseara romantic la restaurant, undeva langa casa, gata sa o rupem la fuga daca e nevoie, cu gasca de vecini! Romantic si asa ☺️ Te iubesc sotul meu drag!

Voi cum sarbatoriti?

Multa grija si iubire!

Nota: prima noastra poza oficiala, Ziua Indragostitilor!

Pin It on Pinterest

Share This