Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Primul Craciun pentru Achim si ultimul cu un bebelus

by | Dec 24, 2019 | Jurnalul meu

Anul trecut, de Craciun, il aveam in burtica pe bebe Achim si imi era teribil de frica sa visez la acest Craciun in 5.
Medicii aveau temeri mari cu nasterea lui si risc prea mare de ruptura uterina, pentru mine.


Cele 35 de saptamani de sarcina au fost un continuu stres pentru mine. Am plans atatea nopti, mangaindu-mi burtica cu gandul ca nu voi mai fi langa ei si ca nu ii voi vedea mari.
Pentru nastere m-am pregatit cu spovedanie si impartasanie, inainte cu cateva zile.
Am avut multe seri in care stateam de vorba cu Alex si il intrebam cum se va descurca cu 3 copii singur si sa nu ii lase fara mama. Pe la 30 de saptamani, nici nu stiu cum am nimerit pe un canal tv la un film cu un tata ramas vaduv cu 3 copii. M-am uitat plangand la Alex in brate cu frica atat de mare ca asta se va intampla si noua.
Am scris si atunci pe blog dar nu atat de puternic cum simteam si traiam lucrurile. Nu voiam sa panichez pe nimeni si am trait doar rugandu-ma neincetat ca Dumnezeu sa faca o minune cu noi. Acum e simplu sa scriu, dimineata ii admiram pe toti 3, la cafea cu Alex si ne gandeam ce norocosi suntem ca suntem si atat.

Craciun 2018


Iar El, dragul de El, Iisus, ne-a iubit atat de mult incat ne-a ingaduit sa traim acest magic Craciun in 5.

Azi:

Este primul Craciun pentru ACHIM care este la varsta perfecta in care se bucura de fratii lui, in care sta in fundulet si da semne ca pleaca de-a busilea dupa ei. Este vesel si rade din tot sufletul iar fratii lui il iubesc atat de mult.
Maria se joaca ce se joaca si apoi merge si ii mai da o imbratisare si ii zambeste. Alexandru, Doamne prin cate emotii am trecut ca nu il va accepta, il iubeste nespus si il pupaceste si el toata ziua.

Dimineata:

Achim este cu siguranta cel mai pupat bebelus din Univers. Eu si ta-su ne batem pe el, pentru ca el, inca sta la pupat fara sa faca scandal sau sa fie rugat ca fratii lui.
Este primul lui Craciun si ultimul al nostru cu un bebelus.
Este cel mai Magic Craciun si nici unul nu va fi la fel de frumos pentru simplu fapt ca e primul in cinci. Iar pentru asta, ii multumesc lui Dumnezeu!

Cadouri? Deja le aveam pe cele mai frumoase 3 din lume.
Suntem impreuna, suntem sanatosi si ne iubim. Ce sa ne mai dorim?

Craciun de poveste, alaturi de cei dragi!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This