Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Primul an de blogging, prima nominalizare

de | sept. 21, 2017 | Jurnalul meu

Pe 1 octombrie blogul meu face un an de cand l-am lansat.  Anul trecut pe vremea asta nu indrazneam sa visez ca voi fi parte din aceasta lume a blogging-ului si ca voi face asa multe lucruri frumoase. Nu stiam ce este Webstock, cat se munceste la un articol si nici cu ce se mananca o campanie.
Pe parcursul acestui an am invatat despre blogging participand la diverse cursuri si evenimente, am cunoscut oameni pe care ii citesc si am crescut cu emotie intr-un domeniu complet nou pentru mine

Intodeauna mi-am dorit sa sprijin comunitatea din care fac parte si sa ofer din ce sunt ca om! 

[ux_banner height=”500px”]

[text_box width=”77″ position_x=”50″ position_y=”50″]

De la un simplu articol am ajuns la o campanie care mi-a intrecut asteptarile

[/text_box]

[/ux_banner]

 ‘Tu ce ai fi in stare sa faci pentru copilul tau?’ este prima campanie de constientizare marca Zana Scutecel, prin care am incercat sa informez viitoarele mamici despre efectele daunatoare ale fumatului in sarcina asupra fatului. Campania a ajuns la aproape 400.000 de oameni in mai putin de o luna. Reactiile mamicilor au fost pozitive, iar testimonialele acestora au depasit peste 200 de povesti.

Sunt fericita ca in aceasta campanie am primit sprijinul multor bloggeri din comunitatea de parenting si nu numai, dar si a celor mai importante grupuri de mamici din tara.
Inca nu am reusit ce mi-am propus cu aceasta campanie, un program national gratuit destinat femeilor insarcinate care fumeaza, dar sper ca intr-o zi sa se intample.
Ma bucura foarte mult nominalizarea primita la Webstock la categoria Social Media Projects. Sa fiu printre finalisti inseamna o recunoastere pentru munca depusa si o confirmare a faptului ca am facut bine ce am facut.
La aceeasi categorie cu proiectul meu sunt si campaniile unor branduri cunoscute precum: Samsung, Pepsi, Bitdefender, Ford, Coca Cola si Zizin.

Ce este Webstock?

Webstock este un fel de Oscar pentru comunitatea pasionatilor de online, fiind cel mai mare eveniment de social media din Romania ce are loc o data pe an.
Anul acesta Webstock este organizat pe 29 septembrie la JW Marriott,  unde vor fi tinute diferite sesiuni cu speakeri de renume din domeniul on-line. La sfarsitul zilei cele mai importante proiecte din ultimul an vor fi premiate in gala Webstock Awards, aflata la cea de-a zecea editie.
Evenimentul este conceput si organizat cu mult profesionalism si seriozitate de catre echipa Evensys.
Am emotii mari si o bucurie care-mi umple sufletul. Intotdeauna conteaza drumul si nu finalul. Si ce drum frumos a fost pana aici..

Am un an de blogging si prima nominalizare.

Multumesc!
Multa grija si iubire!
calendar text 2