Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Petreceri de botez, petrecerile noastre

Ieri am fost la un botez de bebelina foarte frumoasa, Sara. Parintii ei sunt doi oameni foarte implicati care au organizat o petrecere minunata pentru micuta lor, proaspat increstinata. Mergand ieri la botez mi-am adus aminte cu melancolie cum am pregatit in detaliu botezurile celor doi pici ai nostri.

Pentru noi a contat foarte mult bunastarea copilului si tocmai de aceea ambele petreceri au fost tinute ziua, incheindu-se la 19.30 atunci cand am ales sa duc picii acasa la somnic. Ce am facut diferit fata de petrecerile normale?

– am ales culorile tematice pentru petreceri: la Maria au fost alb, o pata de galben si lila, iar la Alexandru au fost alb, verde si bleu, astfel incat totul a fost imbracat in aceste culori

– in loc de clasicul candy bar am ales sa punem in locul aranjamentelor mari de pe fiecare masa propriul candy bar format din 3 feluri de prajituri: briose, macarons si cakepops

– in loc de numerele clasice pentru a numerota mesele, am ales nume de desene animate

– nu am luat formatie, ci un DJ iscusit

– la Alexandru am avut ecran cu videoproiector unde au rulat poze din viata noastra

– nu au lipsit 2 animatori pentru gasca de pici

– nu am avut mancare cu servire la masa, ci un bufet cu diverse preparate, pentru toate gusturile

– am deschis seara de dans cu un dans in 3 (cu Maria la Maria si cu Alexandru la Alexandru, desi la el am fi vrut sa fie si Maria, ea a preferat joaca).

Cel mai important la orice botez este sa-l faci pe sufletul tau si al sotului, nu pentru invitati. Este ziua voastra si a copilului vostru si voi suntenti cei mai importanti!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This