Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Oboseala in cuplu? Cum te descurci cu ea?

de | oct. 19, 2016 | Uncategorized

​Ca parinte e greu sa-ti mentii echilibrul si in cuplu. Oboseala isi spune cuvantul inevitabil si curand va va scoate din sarite orice cuvant al partenerului. Studiile spun ca fara somn mintea nu mai functioneaza asa cum trebuie iar iritabilitatea si furia se pot instala foarte usor. Ce faceti ca sa evitati certurile dese?
Dupa parerea mea comunicarea este primordiala si faptul ca va pasa ce i se intampla si motivul pentru care i se intampla partenerului. Fara una din cele doua, relatia nu va avea succes pe termen lung.
Ce puteti face cand pur si simplu vorbiti limbi diferite? Ideal ar fi ca macar unul din parteneri sa isi pasteze calmul, iar cu calmul sau usor sa il linisteasca si pe celalalt. Altfel, macar o pauza in care taceti amandoi e o idee buna. In liniste fiecare se poate gandi la toata situatia, de la ce a pornit si ce tine de el sa se linisteasca lucrurile.
In relatii orgoliul nu isi are rostul. Ganditi-va doar cat timp pierdeti asteptand ca celalat sa incheie cearta. Timp pretios pe care l-ati putea petrece mai bine.
Multa grija si iubire!
calendar text 2