Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Oare cati kilometri am plimbat in brate fiecare bebelus in parte?

E doua dimineata. Bebe Achim a papat greu si acum e agitat. Are 4 luni si jumatate si inevitabil ma intreb care o mai fi motivul…
Imi pica pleoapele de somn si e liniste in casa. Doar Achim gangureste la mine in brate de parca ar avea atat de multe sa imi povesteasca. Imi zambeste ghidus si cand o face uit ca imi e somn. Il privesc si ii admir fiecare trasatura. Ma uit la ghemotocul mic de iubire si uit ca maine voi fi obosita. Maine sunt si cei mari acasa si va fi o zi lunga, va fi prima zi cu 3 dintr-o saptamana in care tati va fi doar seara iar ei nu merg la gradinita.
Ma uit iar la Achim si ii zambesc cum doar o mama stie sa o fac pruncului ei. Un zambet in care e toata iubirea mea imensa pentru el prin toata oboseala adunata de cand s-a nascut.
Il plimb prin camera si cum nu mai am suficient loc, cobor si la parter.
Cei mari dorm.Tati doarme.
Eu fac kilometrii de plimbat in brate ultimul meu bebelus. Pentru ca stiu ca altul nu va mai fi iar noptile astea de plimbat prin casa vor trece si le voi uita. Il plimb pana simt ca imi cad bratele si tot nu ma opresc. Ce mama se opreste ‘doar’ pentru ca o dor bratele?
Asta am facut si cu Maria.
Asta am facut si cu Alexandru.
Iar acum o fac cu tot sufletul cu Achim.

Mereu ma intreb de unde au atata putere bratele mele subtiri. La 52 de kilograme am carat 3 bebelusi pana cand nu au mai vrut sa fie plimbati.
Alexandru inca are momente cand cere in brate, doar ca sa se alinte si sa simta ca e iar bebelus. Si il iau de fiecare data cu ultima picatura de putere.
Chiar impreuna cu ACHIM in brate si mi-am adus aminte ca asa il caram impreuna cu Maria cand erau doar ei doi.
De undeva trebuie sa mi se traga si mie durerile de spate, nu?
Inca visez sa merg la fizioterapie pentru ele, dar acum ma bucur de plimbat una bucata bebelus grasun. Vine timpul si pentru mine. Acum e el si acum sunt ei.
Si mai plimb inca o noapte aproape 8 kg de dragalasenie.

O mama plimba si nu se plange niciodata, chiar daca o face iar si iar. A doua zi o ia de la capat si inca o zi mai trece…

Oare cati kilometri am plimbat fiecare bebelus in parte?
Voi cati kilometri ati plimbat un bebelus?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This