Ambasadorul zambetelor mici si mari!

O zi cu tati

Am plecat zilele trecute o zi intreaga de acasa pentru a-mi termina cateva din lucrurile pe care le fac rar pentru ca nu apuc: mers la control oftalmologic, iesit la o cafea cu o prietena, cumparaturi si un curs de Public speaking tinut de Cristina

Alex este mai mult decat obisnuit sa aiba grija de copii, stand de foarte multe ori cu ei acasa. Le stie programul de masa si somn si il respecta intocmai, stie sa le dea medicamentele atunci cand este nevoie, le gateste mereu ceva gustos si ii distreaza. Ei, la partea cu distractia nu am multe povesti, tati fiind destul de secretos despre cum ‘distreaza’ el copiii, spunandu-mi doar vag ‘ne distram ca baietii’. Ce-o fi insemand asta doar el stie..

De data aceasta in schimb, aveam sa fiu martora distractiei lor. Cel mai bine ii admirati pe copii din poze, pentru ca desi l-am prins si pe tati cu aceeasi ‘casca’ de protectie, a avut grija sa o faca disparuta atunci cand m-a vazut ca ma pregatesc sa ii fac poza. Un mic ‘tatuaj’ nu strica niciodata, corect?

Macar am dovada copiilor.
Ai vostri soti cum se distreaza cu cei mici?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This