Ambasadorul zambetelor mici si mari!

O femeie minunată: Simona!

Nu mă pricep la tenis. Acum 7 ani am primit cadou prima mea rachetă de tenis dar din păcate de când sunt mamă nu am mai ajuns pe teren.

Îmi place Simona Halep. Cui nu îi place din aceasta țară această mare campioană?

V-aș minți dacă v-aș spune că îi urmăresc meciurile. O fac prea rar. Sâmbătă am fost la un botez și nu am văzut meciul dar m-am rugat să câștige și când am auzit că a făcut-o mi-a explodat inima de fericire și bucurie. Nu aș fi avut suflet să mă uit. Eu trăiesc emoțiile de parcă aș fi jucat eu. Cred că m-aș fi consumat mult dacă mă uitam la meci.

Mie îmi place Simona ca OM.
Nu o cunosc în realitate (deși mi-aș dori) dar poți vedea din tot ce transmite că este un OM cu colana vertebrală. Este o femeie simplă, caldă și care a rămas la fel deși a ajuns celebră pentru ceea ce face. Îmi place că este un om pentru care familia este totul și abia restul vine după. Câți dintre noi mai sunt așa apropiați de părinții sau frații săi?

Îmi place Simona ca femeie. Este frumoasă și deși are tot ce își dorește, stilul ei a rămas minimalist. Este tot ce are nevoie pentru a-și pune în valoare frumusețea. Este un exemplu pentru cele care simt că trebuie să își toarne tot dulapul pe ele, câteodată chiar și pe al prietenelor.

Este un om dedicat. Iubește copiii și este implicată activ în tot felul de acțiuni și activități ce ajută copiii la început de drum.

Este modestă. Mi-a plăcut la nebunie cum a trecut cu eleganță peste huiduiala primită de coana Firea pe Arena Națională, doar pentru a le fi aproape fanilor ei și a le mulțumi că au mers să o vadă într-un număr atât de mare.

Este ambițioasă! A demonstrat că înălțimea nu contează atunci când lupți suficient de mult pentru ce îți dorești.

Își trăiește liber emoțiile. Știe să zâmbească sau să plângă atunci când este fericită sau tristă fără să se gândească la ce spun cei din jur.

EA este un exemplu de putere pentru copiii noștri, iar părinții ei un exemplu de cum putem să le dăm aripi picilor noștri pentru a zbura singuri.

Simona, jos pălăria! Ești minunată!

Multă grijă și iubire!

Sursă foto: pagina oficială de facebook Simona Halep

calendar text 2