Ambasadorul zambetelor mici si mari!

NU vreau sa plec din tara! NU ma obligati!

de | feb. 1, 2017 | Jurnalul meu

Traim zile negre! In fiecare dimineata ma trezesc si imi doresc sa se termine acest vis urat! Ieri dimineata am deschis televizorul si am plans de nervi si neputinta!
De 27 ani astept o data la 4 ani sa se intample ceva bun!  E din ce in ce mai rau! Asa rau incat am dat liber la hotie si coruptie!

Fara sa vreau ma intreb daca oamenii astia gandesc mai departe de prezent. Daca se gandesc la copiii si nepotii lor care vor creste in aceasta tara. Daca nu se gandesc la batrinii din familia lor? Au jurat cu mana pe Biblie, nu le e frica de furia Celui de sus?

La noi merge tati in strada si va merge cat va fi nevoie! Abia astept sa ies si eu cum vine bunica la noi, care ne face o surpriza si vine luni! Suntem asa frumosi uniti, afara, in strada, impreuna!

Nu vreau sa plec din tara! La fiecare 4 ani ma gandesc la asta!  Am trait in tinerete 2 ani in afara tarii. Da, alt trai, alt stil de viata, alti oameni! Dar nicaieri nu m-am simtit acasa! Sufletul meu este acasa! Vreau sa imi cresc copiii acasa! Acasa este Romania, tara mea minunata!

Multa grija si iubire! (Mai mult ca oricand!)

calendar text 2