Ambasadorul zambetelor mici si mari!

NU va mai machiati la volan in timp ce CONDUCETI!!

Dimineata de luni. Stiam ca va fi o nebunie…pentru ceilalti, pentru ca asa este mereu la inceput de an.
Nu stiu cum va fi cand incepem noi scoala dar sigur daca ne tinem de program si organizarea de pana acum, lucrurile vor fi la fel de simple ca si acum, cand ne trezim in voie, copiii chiar de la 7, avem timp de papa, joaca, pupaceli si apoi imbracat, luat ‘la revedere’ de la catelul vecinei si plecat la gradi.
Sunt convinsa ca nu suntem vreun caz special si ca ar putea fi mai multe familii asa, depinde doar de….parinti.
Dar sa va povestesc de azi. Plecam spre gradinita. Vara aceasta am facut de acasa pana la gradi 12-15 min. Azi am facut cu 10 minute mai mult. Decent, mai ales ca se putea mai rau. Multe masini oprite la florarii si cum nu sunt locuri de parcare, se facea coada pentru a putea fi ocolite.
Sfat: luati cu o seara inainte! NU mai stati nici la coada si nici nu platiti pret dublu!

Bun, las copiii si dau sa plec spre Bucuresti, doar ca pentru a o lua de acolo, trebuie sa urc podul de la Otopeni, sa ies pe centura si sa urc iar podul pe partea cealalta. Cum am coborat podul bara la bara. Respir adanc, pun muzica si astept. Cand imi atrage privirea masina din spatele meu care a franat brusc, cat sa nu intre in mine.
Ma uit in oglina retrovizoare si vad o femeie conducand in timp ce isi intindea fondul de ten pe fata. Ma uit lung si nu cred. Coada porneste, ea porneste fara sa se opreasca din intins (doar nu era sa lase urme, nu?). Iar se opreste coada si o vad cum isi intinde tusul de ochi, iar porneste coada, ea nu ss opreste….nici din condus si nici din intins tusul! Si tot asa cu blushul de obraz, intorcatorul de gene si rimelul. Pana am iesit spre Bucuresti, ea isi terminase machiajul.
In dreapta ei statea un baiat de sper eu 12 ani iar pe bancheta din spate un alt pusti de 7, 8 ani se juca….fara centura pusa.

Va dati seama ca altceva nu am facut decat sa ma uit la doamna in cauza.
Desi o admir pentru dexteritate (eu ma bucur cand nu imi bag rimelul in och si sunt singura in baie) femeia respectiva este un pericol public!
Problema este ca am mai vazut una, in Bucuresti la semafor, pe langa piata Domenii, tot azi. Daca prima avea baiatul ca si ‘copilot’  aceasta era singura si rimela de zor la gene.

In poza este doamna de dimineata:

Machiatul la volan ar trebui interzis ca si vorbitul la volan. Este din aceeasi categorie la si le fel periculos pentru cele care o fac dar si pentru cei din jur. Este nevoie doar de o clipa de neatentie pentru ca lucrurile sa iasa de sub control. Ar trebui sa existe o lege si pentru acest lucru!

Am un prieten care imi povestea ca iubita lui doar in masina se machia in fiecare dimineata, in timp ce EL conducea. Il deranja pentru ca il punea sa mearga incet si nici nu i se parea sexy.

Fiecare face cum simte, dar lasand partea cu condusul, nu este deloc igienic sa te machiezi in masina. Nu am vazut niciodata pe nimeni sa isi dezinfecteze mainile inainte de a-si intinde crema pe fata, marea majoritatea a femeilor oricum aplica direct fondul de ten, fara o demachiere corespunzatoare. Acest lucru va dauna in niste ani tenului vostru.
Sa te dai cu ruj este altceva si este foarte sexy pentru cei din jur. Orice altceva ar trebui facut acasa, in baie.

Voi unde preferati sa va machiati?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This