Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Nu toate mamele se imbraca in pijamale de Revelion!

by | Dec 31, 2019 | Jurnalul meu

Acum multi ani, dupa un divort dureros am ales sa fac Revelionul in pijamale la film cu ciocolata si vin. Aveam nevoie sa fac asta, sa fiu doar, sufletul si lacrimile amare.
Anul ce a urmat a fost unul de regasire si pe cat de dureros pe atat de puternic.
Tot in acel an am citit tot ce se poate despre relatii, dezvoltare personala si povesti cu talc despre viata. Intr-una din ele era o poveste despre noaptea dintre ani si cum, in functie de cum primim anul ce intra pe usa, tot asa ‘se va purta si el cu tine’. Habar nu am daca e adevarat sau nu, dar de atunci niciodata nu m-a mai prins Revelionul fara sa fiu un pic aranjata si mai ales fara sa port un ruj rosu.
Iar ultimii 6 ani, stau marturie la cum am inceput anul si nu stiu cum se face dar au fost cei mai frumosi ani din viata mea.

 

Aseara am pasit in 2020 de mana cu sotul, cu un zambet larg pe fata si multumind pentru tot ce a fost si va veni.
Cu siguranta am facut ceva bine anul trecut, de am avut o ultima zi minunata si un sfarsit de an mai mult ca perfect.
Copiii sunt fara muci si ce poate fi mai minunat decat sa ai copiii sanatosi?
Ne-am distrat pe seara la Revelionul copiilor care s-a incheiat, fara exceptie la 19.30, cand toti 3 au fost in pijama, spalati pe dinti si adormiti in bratele noastre (fiecare cu puiul lui, eu cu cei mari si tati cu ACHIM).

Apoi ne-am putut bucura de povesti si un Catan cu vecinii nostri pana spre ora 01.00 (tarziu pentru orice parinte cu copii mici si program fix).

De Revelion avem o singura traditie: sa ne tinem de mana, sa ne privim si sa stim ca si in anul ce vine, vom fi tot asa.

Noaptea noastra dintre ani a fost asa cum este viata noastra in marea majoritate a timpului: linistita si vesela.
Sunt norocoasa? Nu stiu. Dar stiu ca de 6 ani, nu am mai avut nici o perioada grea si de 6 ani fiecare an a fost ‘cel mai bun din viata mea’.
Sigur e de la sot, fara el nimic nu exista asa cum este. Fara el, as fi fost bine dar nu fericita.

Dimineata lor a fost despre ‘ce ai mancat aseara si cum te simti’:

Bine-ai venit, 2020!
Da-ne ce stii tu ca ne trebuie mai bun.

Fiti voi in 2020 asa cum sunteti, fara sa va pese de cei din jur. Va plac pijamalele? Purtati-le cu drag, pentru ca ele ‘stiu’ asta. Va plac rochiile? Purtati-le cu stil. Traiti-va fiecare moment in functie de ce va face fericiti. Aveti doar o viata!

Cum ati petrecut noaptea dintre ani si ce traditii de familie aveti?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This