Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Ne-a vizitat prima oara, Zana Maseluta

Ne-a vizitat casa pentru prima oara, Zana Maseluta.

Aseara luam cina cu totii cand Maria a spus dintr-o data: ‘A cazut. In sfarsit!’
Ne-am intors toti privirea spre ea si i-am privit micul dintisor. Mic, alb si frumos. (Recunosc ca mi-a fost frica ca pierd momentul cand a fost ieri la tati la birou pentru ca mai statea fix intr-un colt).

Ne-am intors toti privirea spre ea si i-am privit micul dintisor. Mic, alb si frumos.
I-am spus ca trebuie sa facem dansul Zanei Maseluta si am luat-o de mana, am sarit amandoua in sus si am cantat fericite: Vine Zana Maseluta, Vine Zana Maseluta.

20200821 192829 01

20200821 192841 01

Alexandru ne-a privit foarte serios si ne-a spus ca vine si la el chiar daca nu i se misca vreun dinte, asa ca l-am luat la dans si pe el.

Seara la somn Maria s-a spalat pe dinti si si-a spalat pentru ultima oara si dintisorul cazut, cu multa grija pentru Zana Maseluta.
Amuzant este ca fix aseara inainte de somn, Maria a cerut sa vada la TV un episod cu Peppa si fix pe cel cu Zana Maseluta l-am prins. Mi-a spus la somn ca abia asteapta sa primeasca banutul ei si i-am spus ca la fiecare copil Zana Maseluta vine cu altceva.

Uite asa am culcat copila si eu m-am tot gandit ce sa ii aduca Zana Maseluta ca sa tina minte si sa fie un moment cat mai special.

20200821 220830 01

Gandindu-ma la faptul ca vreau sa fie tina minte cata grija avut mereu de dintii ei, mi-a venit ideea sa ii concep o scrisoare speciala de la Zana Maseluta. Astfel, am scris-o pe foaie roz, i-am decupat marginile in forma de dantela si i-am desenat multe inimoare si un curcubeu (ce ii place ei mai mult).   Zana Maseluta ‘i-a scris’ ca este foarte mandra de cum a avut grija de dintii ei de lapte si ca o roaga sa faca la fel si cu dintii permanenti. Ca dintisorul ei va fi asezat pe peretele dintisorilor de lapte sanatosi, acolo unde stau ‘cei mai frumosi dinti din lume’. 

20200821 215258 01

I-am mai pregatit o carte cu zane si dulciurica ei preferata. Pe toate le-am impachetat frumos si le-am pus sub perna ei.

20200822 065130 01

Fata ei cand a gasit cadoul

Dimineata Maria a fost foarte fericita sa gaseasca ‘cadoul’ de la Zana Maseluta si cel mai impresionata a fost de scrisoare pe care m-a pus sa i-o citesc de cateva ori. Mi-a tot repetat ca nu stie pe nimeni care sa mai fi primit o scrisoare de la Zana Maseluta si ca va avea multa grija mereu de dintisorii ei sa fie albi si frumosi.

La voi cum vine Zana Maseluta?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This