Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Mergeti la vot?

de | sept. 26, 2020 | Mai buni pentru ei

De Paste bisericile au fost inchise desi erau 10% cazuri de covid fata de ce sunt acum si nu am avut voie nici in curtea bisericilor sa stam, ca ne imbolnaveam.

Scoala se face ba online, ba toti inghesuiti in clase (asa mi-au scris mamicile din cateva orase mici) si cu masca purtata de saracii copii cu orele doar ca sa nu ii imbolnavim pe batrani!

Si vine ziua votarii!
Sunt primiti (ba au si urne speciale) batranii, cei cu febra, tuse, cei cu masca (ca cei fara masca nu au voie, desi mare mi-ar fi mirarea sa nu ii primeasca si pe cei care nu vor sa o poarte), oricine dar sa se voteze.

Daca voiau sa schimbe ceva, incepeau cu ziua de maine si se organizau locuri speciale sau o faceau online (ca tot e anul online-ului la noi) si NU intrau in scoli!
Nu lasau oamenii sa iasa din casa pentru asta.
Ce facem cu cei din spitale sau cei din carantina sau izolare? Ei cum voteaza?
Legea spune ca daca esti in carantina cu documentul de la DSP poti cere o urna mobila. Doar ca documentul de la DSP vine dupa cele 14 zile de carantina, astfel incat NU ai cum cere o urna mobila in acea perioada. Cati oare sunt in situatia asta?

Raed Arafat, despre o noua stare de urgenta: ‘Never say never. Daca evolutia va fi una dramatica, o sa se ia masuri mai drastice’

Si cum credeti ca va fi dupa o zi de stat la coada, unii langa altii?
Conform legii ORICE institutie in care exista un caz confirmat cu Covid trebuie sa foloseasca o firma autorizata pentru dezinfectie.
Vor fi dezinfectate scolile dupa votare? De unde stim ca nu ramane focar, atat timp cat si cei cu febra au voie sa voteze?

Si ca sa zambim (cu gust amar) inainte de a decide:

Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne:
– Cum ati votat de data aceasta?
– Cu masca, cu manusi si cu dezinfectant.
– Dar cu cine ati votat?
– Am pus stampila pe prima pagina, nu vedeam prea bine din cauza vizierei.
– Ce sperati dupa votul de azi?
– Sper sa nu ma infectez.
– Totusi, ce asteptati dupa ziua aceasta?
– Astept sa treaca 14 zile.
– Nu ati inteles ce va intreb… Ce v-ati dori sa schimbati dupa acest vot?
– Masca si manusile.
– Nu, nu la asta ma refeream… Care credeti ca va fi rezultatul acestor alegeri?
– Pentru unii pozitiv, pentru altii negativ, oricum nu ii vor testa pe toti…. (preluat de pe pagina de facebook a prietenei Clara)

Atat am avut de spus.
Nu e un articol Pro vot si nici unul Contra. Fiecare isi ia ce are de luat in functie de dorinte. Nu fac politica si nu militez pentru unii sau altii. Sincer? Personal nu mai cred in minuni si cred ca toti dar toti sunt la fel (mai mult sau mai putin). Chiar si cei care acum ‘par’ sau ‘sunt’ buni se vor vinde in functie de interese. Toti cei care au pornit ca independenti tot in partide au ajuns si tot facand aliante. Cred ca mersul la vot este un drept castigat greu si ca ar trebui sa ne facem datoria de cetateni. Cei care conduc statul cand isi va face datoria fata de noi? Doar intreb si astept..
Mergeti la vot?

Multa grija si iubire!

calendar text 2