Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Mamicile si micile afaceri de acasa

by | Apr 4, 2017 | Jurnalul meu

Am inceput blogul pentru ca aveam nevoie de o ‘escapada’ cu adultii, dupa ce toata ziua o petreceam cu copiii. Cred ca v-am mai spus, eu imi cresc singurica cei doi pici Maria avand acum 2ani si 5 luni (intr-o saptamana) si pe Alexandru 8 luni si jumatate. Fara bona, fara bunica (vine cateva zile o data pe luna sau la 2 luni), iar pe Maria am ales sa o tin acasa, deci nu merge la gradi, de frica bolilor pe care le-ar fi adus lui Alexandru.

Din octombrie de cand am blogul sunt tare fericita ca este gura mea de aer si locul in care-mi pun sufletul. Cand l-am deschis nu ne trecea prin minte ca as putea avea afacerea mea si nu din blog (inca si nu stiu daca o voi face vreodata).

In decembrie am inceput sa creionez o multitudine de materiale concepute de mine ca text si de sotul meu ca design, care speram noi, le vor ajuta pe mamici. Inca sunt in lucru. Motivul este unul foarte serios, eu lucrez seara la texte dupa ce dorm copiii si sotul tot seara, ziua fiind la birou, asa ca timpul nostru este limitat. Pentru noi primeaza copiii si timpul dedicat lor, abia apoi toate celelalte lucruri.

Dar…Curand sper sa dam drumul boutique-lui. Cred ca nu sunt singura mamica care isi doreste mica ei afacere care sa ii permita sa stea acasa, asa ca m-am gandit sa promovez mamicile care aleg sa-si faca afacerea lor. De azi va astept pe mail pana miercurea viitoare pe adresa viatademamica@zanascutecel.ro cateva cuvinte despre afacerea voastra, poze, link catre site sau pagina de facebook si date de contact unde puteti fi gasite. 

Dupa ce am toate datele voi scrie un articol unde voi pune toate afacerile mamicilor indiferent de domeniu. Va rog sa dati share acestui articol pentru a ajunge la cat mai multe mamici. Sa facem o fapta buna pentru a ne sprijini intre noi nu costa nimic.

Imi puteti scrie pe Facebook, la pagina de contact sau pe mail la viatademamica@zanscutecel.ro

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This