Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Mama sandvis. O poveste despre noi..

de | nov. 27, 2018 | Jurnalul meu

Aseara imi culcam puii. Alexandru mereu sta in partea dreapta, iar Maria in partea stanga. Dupa ce terminam si portia de pupici si chicoteli trecem la somn….sau mai bine zis la frecus.
Unul se freaca pe o parte de mine iar celalalt ma inghesuie si el cum poate.

In fiecareeeee seara ma simt facuta sandvis.
Dar sunt topita dupa inghesuielile lor mai ales ca ii simt pe fiecare. Fiecare are din mine cate o particica: o mana, un umar, jumatate de cap.
Cand se linistesc ii iubesc si mai mult.
In camera lor (in care de fapt doarme tati cu Alexandru de vreo 8 luni) tavanul este instelat. Nu stiu daca am pus stelele pentru ei sau pentru mine, dar in fiecare seara stau inghesuita, nemiscata privind ‘cerul’ meu.

In fiecare seara langa ei ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceste minuni si il rog sa aiba grija de noi. Multumesc pentru iubirea si gingasia pe care o primesc si nu imi vine sa cred ce norocoasa sunt.

Aseara, scufundata in gandurile mele, si-a facut simtita prezenta si bebelusul din burtica.
Cel mai bine il simt daca stau pe spate intinsa, fix cum stateam aseara si am simtit cum isi inghesuie si el funduletul. Am pus palma pe el si il simteam tot, fix cat era palma mea.
Abia am respirat ca sa il simt si mai bine.
Am zambit caci aveam 2 pui lipiti de corpul meu, respirand adanc in semi adormirea lor si inca unul care respira odata cu mine. Firav se misca si el parca spunandu-mi ‘Vin si eu curand’.

Nu mai sunt mama sandvis de 2 copii ci de 3. Si e atat de frumos!

Multa grija si iubire!

calendar text 2