Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Maine plec! Singura…

de | aug. 27, 2020 | Jurnalul meu

In 37 de ani am avut ceva ani de singuratate.
Ultimii 3 ani inainte sa imi cunosc sotul i-am petrecut singura. Inainte de fostul sot, am mai stat vreo 2 ani singura. Intre relatii de obicei am stat singura perioade lungi. Doar eu cu mine.
Nu imi e frica de singuratate, ba dintotdeauna mi-a placut.
La 16 ani am fost singura la masa.
Pe la 19 ani, singura la film.
Am vizitat singura Parisul, Atena si o buna parte din Londra.
Am strabatut singura Romania si as mai face-o inca de o mie de ori.

Ce vreau sa va spun este ca abia cand esti fericit singur, reusesti sa fii fericit si langa oameni. Pentru ca fericirea este in fiecare dintre noi si nu ar trebui cautata in completare cu cel de langa noi.

Cand l-am intalnit pe Alex, sotul meu, stiam ca nu voi mai fi singura … niciodata 😂.
De aproape 7 ani, am avut adunate 2 zile de mine, singura. Ceea ce pentru un om care se regaseste in singuratate, este extrem de putin.
Desi par, nu sunt un om social (cu toate astea, toate locurile de munca implicau relatia directa cu oamenii si imi placea ceea ce faceam). Nu imi plac evenimentele si nu ma simt bine unde este multa lume. Eu pe un varf de munte ma simt cel mai bine.

Maine plec singura pe un drum lung de 6 ore si ceva. Imi ador sotul si copiii si sunt tot ce am visat, dar ce dor imi este sa fiu doar eu si drumul (mereu mi-a placut sa calatoresc).

Desi mi-as fi dorit sa stau complet singura, am ales sa ii fac o surpriza mamei si sa plec la ea. Imi e dor de ma topesc de cea mai buna mama din lume. Maine aseara abia astept sa o imbratisez cu muulta iubire.
Si ea ca si mine, adora singuratatea si ii face bine sa fie asa. E intr-un loc frumos, unde sta sa isi asculte sufletul si sa vorbeasca cu Dumnezeu, iar eu maine voi fi cu ea.

Imi vor lipsi teribil copiiii si sotul si m-am gandit si razgandit in fiecare zi daca sa plec, daca sa ii iau pe cei mari cu mine. Intr-o zi le am spus celor Mariei si lui Alexandru unde plec si ce drum lung este (asta pentru ca ei mai mult de 2 ore nu au stat nicodata in masina) si mi-au spus sa merg singura ca ei se distreaza cu tati.
Cumva, simteam sa iau ‘aprobarea’ celor mari si nu mai am inima grea ca lipsesc 2 zile din viata lor.

Cu dor de ei
Cu dor de mama
Cu dor de drum

Daca ati pleca singure o noapte, unde ati pleca? Dupa ce vi se topeste sufletul?

Multa grija si iubire!

calendar text 2