Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Mafalda revine..  

Va povestisem eu acum ceva timp cum femeia se transforma ‘dramatic’ cand se apropie de nastere dar mai ales dupa.
Ne pregatim psihic din nou pentru seria a 3-a a acestui mare film… ‘Greu de ucis 4’ e de Zmeura de Aur pe langa ce o sa traiesc eu. Moare Bruce Willis de oftica nu alta. Nici Chuck Noris nu face fata, zau!

Dar nuuuu… nu mai merge ca la primii doi… nicidecum… am facut abdomente, sesiuni de stat cocostarc si meditat plus ca deja am experienta cu gramada si ghiciti ce… si tinere de minte spre deosebire de a mea sotie care uita tot… dar toot nu asa, zici ca joaca in ‘Inception’.

Deja o aud prin casa vorbind cu prietenele ei despre cum o sa faca si cum o sa aranjeze si ce planuri marete are de organizare a familiei, pe zile, pe ore nu alta. Evident ca planurile alea ma includ si pe mine, evident nefiind intrebat in nici un fel ca deh tatii executa nu gandesc, de gandit are cine sa gandeasca dar cineva mai trebuie sa si munceasca, nu putem fi toti sefi.

Daca nu v-ati prins deja aceasta este o scrisoare manifest deschisa tuturor femeilor mamici din lumea aceasta, indiferent de numarul de copii nascuti si crescuti.
Vi se pregateste Razbunarea Polonicului. Dam biberonul jos din pod si toti taticii din lume se vor razvrati cumplit de nici nu veti mai sti cum sa schimbati un scutec…

Gata cu ordinele!

Trecem la comunicare de la egal la egal. Sclavia a fost abolita… O dam parte in parte… 50%/50% toate responsabilitatile din casa. Nu mai merge cu faza aia ca tu stai cu copilul toata ziua… ca avem 3 de acum si de ailalti doi nu te mai ocupi ca i-am bagat in sistem…

Gata cu ‘Tu fa ca mine ca eu stiu mai bine’…

Ba si eu stiu sa fac chestii si chiar mai bine ca tine unele lucruri. Ca nu i-ai spalat tu buricul cand l-am adus acasa… nu l-ai carat numai tu cu orele in fiecare noapte, nu te-ai trezit tu in fiecare dimineata sa ii duci la gradinita…

Gata cu ‘Tu stai la birou si nu faci nimic…’

Ba fac si inca multe! Tu stai cu un copil acasa, eu duc doi la gradinita, si fac si cumparaturi, si am si proiecte suplimentare, si te ajut si cu bebelusul, si ma trezesc si eu noaptea..

In concluzie pun piciorul in prag si nu mi-e frica ca mi-l prinzi cu usa. Avem 3 copii si 2 maini de fiecare, deci ne impartim cum putem si ii crestem, ca de aia s-au emancipat femeile si efeminizat barbatii. V-a crescut testosteronul pe cat ne-a crescut noua estrogenul. Egalitate intre sexe sa fie!

P.S. Acesta a fost un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Sotu’ Zanei

Pin It on Pinterest

Share This