Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Sarcina? Lunga… dar la sfarsit cate o minune!

Recunosc, nu sunt vreo norocoasa care sa spuna ‘vai, nici n-am simtit ca sunt insarcinata’! N-a fost asa la Maria, nu a fost nici la Alex! Hormonii m-au omorat! Am avut o dispozitie de ‘zile mari’ si intelegeam totul anapoda.

Ma simteam grea si mi-era greu sa ma misc! Si m-am simtit asa din saptamana 18. Simteam ca pur si simplu nu am loc, in pat, pe scaun, in masina, cu mine!😁😳Era foarte greu sa ii explic sotului cand eu sunt slaba si aveam o burta mica! Avea impresia ca fac misto de el. La prima sarcina am luat 11 kg iar la a doua 9 kg.

Da, ai spune ca sunt norocoasa. Dar ce conteaza ca ai luat putin daca te simti mare si grea? Pana la urma conteaza cum te simti! ​La Maria am ramas acasa din luna 5. Pur si simplu nu mi-a mai dat voie sa merg la munca. La Alex de la 3 luni. N-am luat-o in tragic! M-am bucurat ca sunt in perioada asta minunata langa Maria. Nu a fost o sarcina usoara dar nici una in care sa nu ma misc din pat.

Cert este ca nu am fost una dintre femeile care tipau cat adora sa fie insarcinate. Adevarul e ca merita tot si chiar mai mult pentru mogaldetele care ies din noi. Mai greu in perioada ‘grea’ care mie mi s-a parut si cea mai lunga. Kilograme? Ei bine la ambele sarcini m-am intors cu 3 kg acasa in plus, care imi stateau chiar bine. Desi sunt slaba, 50-52 kg in mod normal, ma plac mai mult la 54. Are si sotul pe ce pune mana!

Minunile astea doua merita orice si tot!
​​

Pin It on Pinterest

Share This

Optimism la lingurita

Nu-l uita pe Dumnezeu.

Cu El incepe viata!