Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Libertatea de a alege

by | Aug 6, 2017 | Jurnalul meu

Zilele acestea se dezbate in Parlament legea obligativitatii de a vaccina. V-am mai povestit intr-un articol ca eu nu dezabat problema daca vaccinurile sunt bune sau nu, dar v-am atras atentia la recomandarile producatorilor din propriile prospecte. Articolul il puteti citi integral AICI.

Daca sunt impotriva a ceva atunci sunt impotriva statului care vrea sa ne ia DREPTUL nostru constitutional de a alege nu doar pentru copiii nostri, ci si pentru noi!

Conform noii legi, chiar si adultii sunt obligati pe durata vietii sa-si faca rapelurile vaccinurilor din copilarie. In noua lege NU se tine cont nici macar de recomandarile producatorilor care spun ca anumiti indivizi cu boli autoimune NU trebuiesc vaccinati, iar anumite vaccinuri NU sunt recomandate femeilor insarcinate. Statul NU tine cont de aceste recomandari si obliga la vaccinare indiferent de aceste cazuri incompatibile.

Statul va fi singurul care va decide ce vaccinuri (nu vei mai putea sa iti iei din afara vaccinuri si daca statul achizitioneaza vaccinuri pentru lumea a-3-a o poate face linistit), de cate ori (deja decide statul de cate vaccinuri este nevoie, nici macar firmele producatoare care au studii in spate) si cui vor fi administrate (adica noi toti indiferent ca sunt cazuri incompatibile cu vaccinurile).

In noua lege statul prevede o anamneza inainte de administrare. O anamneza corecta a fiecarui individ inseamna foarte multe TESTE scumpe, pe care statul NU le plateste! Si atunci toata anamneza si testarea pacientului va fi doar pe foaie, asa cum se face si acum! Daca ai un copil alergic la unul din excipienti din vaccinuri, nu vei sti si statul iti va vaccina copilul.

Pentru o parte dintre parinti NU este o veste rea, ei oricum vaccinau cu de toate. Pentru o parte dintre parinti nu stiu ce vor alege, in conditiile in care ei NU sunt de acord cu toate vaccinurile. Iar partea de parinti care NU doreste deloc vaccinarea este o veste sumbra.

Fara sa vreau stau si ma intreb in ultimii 27 de ani cand ne-a vrut statul binele? Bani la ministerul sanatatii se gasesc doar pentru ce ii intereseaza pe ei, aparatura medicala pentru copii premaruri nu avem, medici bine platiti nu avem, spitale curate nu avem, o respectare a legiilor omului nu avem.

Ce avem in schimb? Peste 250.000 de copii care se duc la culcare nemancati de care statul NU se ingrijeste! O aparenta epidemie de rujeola, spun ei cu victime, desi NU a aparut nicaieri nici un nume de copil decedat din cauza rujeolei. In anii trecuti au existat mai multe cazuri de imbolnaviri cu rujeola decat anul acesta si n-a fost considerata nici o epidemie, desi numarul copiiilor vaccinati era mai mare decat este anul acesta.

Acum, eu nu-mi dau cu parerea daca au sau nu legatura, dar e bine sa ne punem niste intrebari logice.

Cu ce NU sunt de acord?

Cu statul care vrea sa decida pentru copii, in locul parintilor! Cam asta se intampla in Norvegia si Canada, despre care v-am scris AICI. Asta ne dorim si de la tara noastra? Ca ai nostri copii sa ne fie luati de catre stat si dati cui? Cine o sa aiba grija de ei? Eu mi-am tinut copiii 9 luni in pantec, eu le-am dat viata si doar EU pot decide pentru ei. Copiii mei NU sunt copiii statului, copiii mei sunt DOAR ai mei!  Cine mai are incredere cu adevarat in stat si in deciziile pe care le ia? Cand a fost ceva obligatoriu ceva bun?

Chiar daca s-ar tine cont de recomandarile producarorilor, de testele facute inainte de vaccinare (asa cum se fac in multe tari) si statul ar plati daune pentru cazurile de vatamare dupa vaccinuri (multe sau putine nu conteaza, si chiar daca a fost ranit un singur copil, acel copil conteaza, pentru ca fiecare suflet conteaza!), chiar si atunci statul NU ar avea voie sa oblige un om sa faca ce NU doreste sau sa decida pentru copii ai caror parinti decid altceva.

Azi ne iau libertatea de a decide pentru noi si copiii nostri, maine ne iau copiii! Ce mai ramane dupa?

Nu sunt impotriva vaccinarii obligatorie, sunt impotriva pierderii dreptului de a alege!

Daca doriti sa parcurgeti proiectul de lege il puteti citi aici.

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This