Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Invierea Domnului pentru noi

Pentru mine Pastele este o sarbatoare ce tine mai mult de trairea sufleteasca interioara, de pace cu mine insami si cu cei din jur. Este o sarbatoare incarcata de emotii care ma face sa ma gandesc la cat suntem de trecatori pe acet pamant si la ce conteaza cu adevarat in aceasta viata: copiii si familia. Asta conteaza in mod normal dar de Pasti cumva aceasta incarcatura emotionala este si mai mare. Anul acesta sarbatorim in patru primul nostru Paste. Este inceputul unei vieti in care ma rog la Dumnezeu sa ne ajute sa sarbatorim impreuna cat mai multe sarbatori.

Anul trecut a fost foarte interesant. Maria doarme toata noaptea de la 3 luni. S-a trezit foarte rar noaptea la dureri de dinti dar si atunci mai mult o fastaceala. In noaptea de Inviere s-a trezit la 23.30. Era treaza! Pe bune treaza! Nu am putut s-o culc la loc, asa ca ne-am imbracat si am fost sa luam lumina in trei, eu fiind insarcinata cu Alexandru.

A stat treaza la biserica, foarte atenta la ce era in jur. Apoi acasa a vrut sa se plimbe. Asa ca la 1 noaptea ne plimbam in cartier cu copilul. Pe la 1.30 abia a picat si a adormit. Pentru mine a fost o minune, ca si cum si ea a vrut sa participe la mersul la biserica. De atunci nici nu s-a mai trezit…

Daca asteptam iepurasul? Recunosc ca nu inteleg venirea lui intr-o sarbatoare care pentru noi inseamna sacrificiul suprem pe care Iisus l-a facut pentru noi. Asa ca nu, nu vine iepurasul, ne bucuram doar de trairea crestina pe care o avem. 

Sa va gaseasca aceasta sarbatoare cu pace in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi!

Sarbatori cu lumina!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This

Optimism la lingurita

Nu-l uita pe Dumnezeu.

Cu El incepe viata!