Ambasadorul zambetelor mici si mari!

In Anglia coronavirusul se trateaza cu paracetamol si oamenii sunt lasati sa moara in casa!

by | Apr 6, 2020 | Să fim sănătoși

‘In Anglia, autoritatile refuza sa-ti mai faca test daca esti bolnav si te lasa sa mori singur in casa, ca pe un caine. Acest guvern britanic este ingrozitor, sunt mincinosi, denatureaza datele reale, sa nu credeti prostiile pe care vi le spun englezii. Ne lasa sa murim un case, ca pe niste animale. Aici, sunt incalcate drepturile omului.’, a povestit intr-un video pe facebook Linda Pasqui, o avocata italianca de 49 de ani care locuieste la Londra despre cum sunt tratati bolnavii de Covid19 in Anglia.

In video se poate observa cu usurinta cum femeia respira greu, tuseste si declara ca ‘face febra, nu mai are miros si nu mai simte gustul alimentelor’.
Se pare ca a fost vizitata de medicii de la ambulanta care in loc sa o transporte la spital, acestia i-au luat doar pulsul si i-au spus sa stea in casa pentru ca ‘va trece si altceva nu au ce sa ii faca’.

In Anglia au murit 621 de oameni in ultimele 24 de ore, numarul mortilor ajungand la 5373 de morti!
Din partea guvernului britanic oamenii sunt abandonati in aceste momente grele. Acestia nu au masti, nu au medicamente si nu sunt primiti in spitale. Trebuie sa stea in case si sa ia paracetamol, atat!

Duminica autoritatile din Londra au inchis un parc dupa ce peste 3000 de oameni au facut plaja toata ziua.

Inconstienta? Nepasare? Nu stiu cum se numeste si a cui e vina: doar a autoritatilor sau doar a populatiei?

Ma bucur ca fratele si cumnata s-au intors din Londra acum 9 zile. Sunt inca in autoizolare, pana acum fara vreun semn sau simptom.
Sunt controlati zilnic de medic si politie acasa. Nu au iesit niciodata si au avut grija tot drumul cu masca, manusi si distantare sociala.

Tipam ca la noi e rau, dar cumva, zilele astea ma simt mai in siguranta aici, decat la englezi.

Starea de urgenta se prelungeste si ma asteptam la asta. E normal sa fie asa. Inca nu suntem in varful epidemiei. Speranta mea e sa nu stam mai departe de luna mai, la sfarsit.
Depinde doar de noi sa nu stam mai mult si sa nu fie mai tragic ca in alte tari.
Tot ce avem de facut este sa STAM ACASA.

Aveti rude in Anglia? Sau locuiti acolo?
Cum e atmosfera?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This