1 Milion de imbratisari

Mi-am propus ca pana pe 21 ianuarie 2020, cand este Ziua Internationala a Imbratisarilor, sa strang UN MILION DE IMBRATISARI (un milion de poze) cu #ImbratisarileVindeca.

Haideti sa strangem impreuna un milion de imbratisari! Posteaza si tu pe pagina ta de Facebook sau Instagram poze imbratisand pe cine iti este drag cu #Imbratisarile Vindeca.

Un milion de emotii si un milion de povesti care SA NE ADUCA AMINTE cat de bine este sa primim si sa oferim imbratisari!

O IMBRATISARE FACE CAT O MIE DE CUVINTE 

Ce-ar fi sa vorbim despre IMBRATISARI?
Imbratisari pentru cei dragi!
Imbratisari pentru cei ce au nevoie!
Imbratisari pentru cand voi aveti nevoie!
#ImbratisarileVindeca!

Daca ma vedeti pe strada, DATI-MI o imbratisare sa o adaugam pe PERETELE IMBRATISARILOR!

Imbratisarile reduc stresul

Aratand ca ne pasa ne ajuta sa eliminam partial stresul. Cercetatorii au demonstrat ca exista un dublu beneficiu pentru ca ne eliberam de stres atat noi cat si persoana imbratisata.

Imbratisarile te pazesc de boli

Un studiu pe 400 adulti a demonstrat faptul ca atunci cand primim imbratisari in mod constant sistemul imunitar are capacitatea de a lupta mai bine cu virusurile si patogenii din ogranismul nostru.

Imbratisarile ne ajuta sa comunicam

Modul de comunicare cel mai adesea folosit este intr-adevar cel verbal si cel vizual insa cercetarile arata ca un strain are o capacitate imensa de a transmite toate tipurile de emotii prin atingere: furie, iubire, dezgust, respect, admiratie. 

Imbratisarile ne sporesc sanatatea inimii

200 de oameni (100 cupluri)  au fost inclusi intr-un studiu care a demonstrat ca cei ce se tin de mana mai mult de 10 minute si se imbratiseaza lung la sfarsit isi pot regla mai bine tensiunea arteriala. 

Imbratisarile te fac mai fericit

Atunci cand ne imbratisam cu cineva se elibereaza o cantitate mare de oxitocina, un hormon respinsabil cu fericirea. Un studiu a aratat ca femeile care au relatii puternice cu partenerii lor si care au parte de imbratisari dese au un nivel foarte ridicat al oxitocinei. Similar este si cazul femeilor care isi au copiii in preajma lor.

Imbratisarile te ajuta sa scapi de frici

S-a descoperit faptul ca imbratisarile ajuta foarte mult la scaderea anxietatii in situatii de criza. Chiar si imbratisarea unor obiecte (precum un ursulet de plus) ajuta foarte mult.

De ce #imbratisarile vindeca

Accepta Provocarea !

 
 

Follow pe Instagram