Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Gelozia este sexy!

O sa o spun direct si transant… Gelozia este umbrela unor experiente vaste si complexe care te vor cuprinde: frica, tristetea sau furia, iti poate scoate in evidenta ceea ce pretuiesti tu cel mai mult si iti da posibilitatea sa te experimentezi ca individ  ca fiind puternic, rational si pasional. Oricum ar fi trebuie sa o incerci macar o data in viata.

Intradevar situatiile pot degenera masiv in momentul in care controlul tau dispare ca de aia s-a sinucis Ana Karenina si tot din acest motiv Desdemona a fost ucisa de Othello, si desi sunt foarte metaforice comparatiile acelasi motiv duce si la uciderea relatiilor dintre un barbat si o femeie, indiferent cine experimenteaza gelozia.

Eu unul consider gelozia este ca o floare de hortensie… frumoasa dar otravitoare daca nu stii ce sa faci cu ea. Pana la un punct gelozia sotiei mele si a mea fata de ea este sexy, provocatoare, intriganta, creaza o dorinta de a o izbi de perete si a o saruta pasional. Asta se intampla inainte de a fi insarcinata, pentru ca acum suntem delicati ca niste oua. Insa, daca asta ar trece in obsesie si ar lasa teama sa se instaleze crescand intriga pana in punctul exploziei, ar duce sigur la dezastru.

Ma simt bine cand ii spun sotiei ca am avut intalnire la job cu doua doamne doctor pentru a discuta un eveniment, iar prima ei intrebare este ce varsta au doamnele… urmata de un zambet strengaresc. Sunt convis ca si ea se simte atragatoare cand imi spune ca i-a scris un tatic pe blog iar eu o intreb de cand a devenit taticul mamica…?!

Astea sunt forme usoare de gelozie si sunt vitale intr-un cuplu, tocmai pentru ca pun intr-o lumina frumoasa atractia dintre cei doi si dorinta de a simti un usor pericol din categoria: atentie ca mai sunt si altii. Asta contribuie la sanatatea ta ca individ… te ajuta sa te mentii suplu si sexy nu sa arati ca utimul butoi  de varza doar pentru ca esti asa de sigur pe tine incat nu crezi ca va fi altul mai bun pentru ea sau pentru el.

Te ajuta sa sustii industria florilor si a dulciurilor si sa ii mai trimiti din cand in cand cate un buchet de flori la birou (sau acasa, dupa caz), pentru ca daca nu o o faci tu o va face altul. Pe doamne le ajuta sa se mai aranjeze din cand in cand chiar si in casa si sa mai poarte senzual cate o piesa care ii descopera usor provocator sanii sau goliciunea picioarelor, pentru ca involuntar alta o va face si ii va atrage atentia… si degeaba il veti acuza ca ce are ‘cealalta mai bun ca mine’? Uite fix asta… pentru un moment a stiut sa ii starneasca lui svacul sangvin.

Fiti gelosi dar uitati-va pana in orizont sa va dati seama daca treceti in partea cealalta.

Sotu’ Zanei

Pin It on Pinterest

Share This