Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Gata! Fug de acasa

by | Sep 6, 2017 | Jurnalul meu

In februarie anul acesta am trecut printr-o perioada mai ciudata: simteam ca ma ia depresia.

Eram acasa de cateva luni cu cei doi, intrasem in rutina de care copiii au atatde multa nevoie, dar care este epuizanta pentru noi. Ma intrebam zilnic ce motiv am pentru tristetea care ma coplesise. Aveam un sot minunat, 2 copii sanatosi fix asa cum mi-i doream, o casa frumoasa care sa ma faca sa ma simt bine de cate ori intram pe usa, ce-mi mai puteam dori?

Si totusi, nu zambeam..
Faceam toate ca un robot. Dupa o astfel de saptamana ii spun sotului intr-o seara: ‘Sa sti ca sunt trista, fara motiv. Pur si simplu nu imi vine sa zambesc’ (eu care sunt o ranjita toata ziua)

Alex ma asculta, se gandeste si ma intreaba: ‘Si eu cu ce pot sa te ajut?’

I-am raspuns ca nu stiu, ca trebuie sa ma dumiresc eu prima. Apoi m-a imbratisat si mi-a spus ca ma iubeste si orice-ar fi, vom trece peste. 

Dupa cateva zile de gandire si analiza cu mine insami, ii spun sotului: ‘vreau la yoga!’ 
A doua zi m-am dus la prima sedinta. Mi-a facut atat de mult bine, incat simteam ca nu mai am nevoie de altceva. 

Seara Alex cand m-a vazut iar zambind, m-a luat si mi-a spus: ‘Eu cred ca ai nevoie de timp cu tine si atat. Ce-ar fi sa pleci un weekend singura undeva, unde sa faci ce vrei? Eu ma descurc cu copiii, tu doar vezi de tine’

Mi-au sclipit ochii la ideea asta si m-a facut sa plutesc: doar eu cu mine! N-am mai fost eu cu mine de 3 ani si jumatate si mi-era dor de mine. Pe scurt, nu am ajund atunci. M-am luat cu altele si nu am avut timp. 

Saptamana asta am stat doar cu copiii. De cand a plecat Alex mi-a spus ca se gandeste cum sa imi multumeasca pentru acest timp. 

Eu stiam de tabara Florinei, care mi se parea ca este tot ce caut pentru mine, dar recunosc ca nu indrazneam sa visez la timp doar pentru mine. 

Acum 2 seri, ma intreaba sotul daca vreau sa merg (ii aparuse pe facebook), Florina ma intreba si ea daca am cum si sunt tare fericita ca ajung si eu. 

                    Fug de-acasa! 

Eu cu mine si cu alte super femei si mamici, care au si ele nevoie sa ‘fuga de acasa’. Voi face multe lucruri interesante pe care le voi aplica apoi acasa cu mine sau in familie: de la nutritie, la miscare, dezvoltare de sine si mindfullness. 

Unde se tine o asemenea minunatie?

La tabara de Wellness, initiata de prietena mea Florina Badea (health coach, blogger, trainer si mama) si pe care abia astept sa o vad in actiune alaturi de Gabriela Maalouf (trainer, speaker, bloger si mama) si Roxana Gavriloaia (dr. farmacist, trainer, speaker, health&pharma coach) in atelierele si seminarele pe care le vor tine aici. 

Intrati pe pagina evenimentului AICI si aflati detalii. 

Mai fuge vreo mamica de acasa cu mine? Ofer 15% pentru un singur loc in tabara. Daca vor fi mai multe inscrieri, voi trage la sorti. Imi scrieti unde vreti (faceboo, mail) daca va doriti acest loc. 

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This