Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Fiți drăguțe cu femeile însărcinate! Și voi ați  fost!

Am fost însărcinată de 2 ori. Nu am stat în casă și evident m-am plimbat în multe locuri de câte ori puteam. Am fost la film, la cumpărături, la conferințe și la petreceri.

Cea mai ‘apăsătoare’ treaba în toată gravidia era nevoia de urinare. Este cumplită! Te apucă când nu te aștepți, în momente nu tocmai bune și când îți vine îți vine. Cel mic nu doarme și apasă cu o putere de neimaginat pe vezica ta și așa mică, încât îți vine să îi dai drumul oriunde.

Ei și acum începe distracția….

Fugi și caută o baie. Dacă ești în vreun mall ‘ai pus-o’ cu adevărat. În primul rând trebuie să o localizezi și nu sunt chiar la fiecare colț. Pentru o gravidă fiecare centimetru (nu metru) parcurs contează. E ca la cursa cu obstacole…

Dacă ești în parc deja îmi pare rău pentru tine! Nici nu știi ce te așteaptă dincolo de ușile ‘magice’.

Te scoți dacă ești la restaurant și NU sunt multe femei în el.

Dar hai să zicem că după toate ‘piedicile’ zărești ‘oaza’ și ajungi la ea. Fericită și la un pas de a scăpa de toată ‘povara’ găsești la baie un șir de…..ați ghicit: femei. Sunt slabe șanse ca la aceea coadă să mai fie și alte femei însărcinate. De obicei sunt femei de toate vârstele care au și ele o nevoie (mult mai mică ca a voastră).

Vă panicati un pic, trageți aer în piept, simțiți că explodați deși sunteti la fix un pas de ‘fericire’ dar nu îndrăzniti să spuneți vreuneia că voi aveți o problemă (vizibilă), așa că vă așezați dezamăgită la coadă și așteptați…

Știu! Veți sări și veți spune că sunt și toalete speciale pentru mame și oameni cu nevoi speciale. În primul rând NU sunt peste tot! În al doilea rând femeile însărcinate nu prea merg pentru că se gândesc că au nevoie cei cu nevoi speciale.

Sâmbătă am fost la o conferință despre educațiae și în sală au fost 400 de mămici! Era un șir imens la baie. După mine la câteva persoane distanță s-a așezat o gravidă. Nu am îndrăznit să spun cuiva să îi dea voie înainte, tot ce am putut a fost ca atunci când mi-a venit rândul să o rog pe mămică să meargă înaintea mea.

Am uitat oare așa repede cât de greu este când ai un ‘balon’ în față pe care îl cari peste tot cu tine?

Mămici dragi, vă rog, fiți atente la gravide și cedați locul cu drag. Urati-i sarcina ușoară și oferiti-i un zâmbet! Are atât de multă nevoie.

#ProvocareaCM

Provocarea de săptămâna aceasta din Campionatul de mămicie este: IUBIRE

Campionatul a o început cu o scrisoare pe care vă rugam să o scrieți copilului vostru. De data aceasta vă provoc să scrieți o scrisoare soțului cu tot ce vreți să îi spuneți.

Scrisoarea o aștept în formularul de AICI.

Provocarea este valabilă până miecuri, ora 19.00.

Premiul acestei săptămâni este oferit de Optissima și constă într-o pereche de ochelari de soare pentru copii cu vârsta 2-4 ani. Aveți la alegere varianta pentru băieți sau fetițe.

Sunt ochelari Polaroid cu lentila polarizată, cu protecție 100% UV400 și filtru de categoria 3. Modelul este unul curbat care are avantajul sa protejeze foarte bine ochiul copilului.

Optissima este o clinică nou deschisă, cu program și medici pentru cei mici. Vă invit să căutați pagina de facebook Optissima și să le dați un LIKE pentru a le urmări campaniile dar și ce surprize pregătesc pentru micuți.

Multă grijă și iubire!

Pin It on Pinterest

Share This