Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Filme de vazut in doi, ca terapie de cuplu

by | Jan 14, 2020 | Viata cu copii

Cand aveti o seara de petrecut cu sotul impreuna, va invit la seara de film, dar nu cu orice fel de film, ci despre viata de cuplu, pe care il puteti discuta dupa.
Multe dintre ele sunt recomandate de specialisti atunci cand merg la terapie de cuplu. In lista veti gasi 2 filme cu acelasi titlul dar care dezbat subiectul din punct de vedere diferit.
Luati-va un pahar de vin, sotul in brate si bucurati-va de timp in doi. Va invit la discutii despre voi, nevoile si visele voastre, ce sunteti ca individuali dar si ce fel de cuplu.

1. Love building (2013)

Incep cu un film romanesc drag mie. L-am vazut de cateva ori, ultima oara cu sotul meu. Finalul este magnific si arata realitatea dintre cupluri. Nu il ratati! Merita fiecare minut. Partea doua la film este Alt Love Building (2014)

 

2. Concediu de la casnicie (2011)

Cum ar fi sa va luati concediu de la casnicie, cateva zile? Ce-ati face doar pentru voi? Cati ar insela si cati si-ar da seama ca ce au acasa e cel mai bun lucru care li s-a intamplat vreodata.

 

3. Vacanta all inclusive (2009)

Este o comedie tipic americana cu cateva cupluri cu probleme ce pleaca intr-o vacanta ce include terapia pentru cuplu. Foarte fain de vazut cand aveti chef sa si radeti un pic.

 

4. Despartiti dar impreuna (2006)

In orice relatie cel putin o data iti poate trece ideea unei despartiri. Multe dintre aceste despartiri au loc mai mult din orgolii, decat din motive serioase. V-ati intrebat cum ar fi la voi?

 

5. Terapie de cuplu (2016)

Cand o terapeuta realizeaza ca si ea are nevoie de ajutor in cuplul ei. Si medicii se imbolnavesc, nu? Tot asa si terapeuta noastra care trateaza alte cupluri, realizeaza ca ce are acasa nu e perfect.

 

6. Soti si sotii (1992)

Un film despre cuplurile care se simt confortabil impreuna si care nu isi pun foarte multe intrebari despre cuplul lor dar la un moment dat simt nevoia de mai mult.

 

7. Cand un bărbat iubeste o femeie (1994)

Cat de puternic poate fi un cuplu cand unul dintre parteneri are un viciu? Este suficienta iubirea sau e nevoie de mai mult?

 

8. Ce o fi cu sotii Morgan (2009)

Ce faci cand sotul te-a inselat? Il ierti? Te faci ca nu vezi? Cauti o solutie? Un film ce iti da de gandit cand apare o situatie neprevazuta.

 

9. Terapie de cuplu (2012)

O comedie simpatica despre un cuplu ajuns la varsta a treia, care incearca sa reaprinda flacara iubirii. Un film pentru cuplurile care au multi ani in spate si care au nevoie de o scanteie in viata lor.

Care v-ar placea din lista?

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This