Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Femeile sunt sexy in functie de cum sunt privite

Nu e click bait, cum ar spune unii, ci chiar asa stau lucrurile.
Toate femeile sunt sexy intr-un fel sau altul.
Dar ce le face sa fie sexy cu adevarat este atitudinea si ochii privitorului.
Prin urmare a fi sexy nu este doar ceva fizic, ci este un sentiment, o emotie, o perceptie. Tot timpul aratam la fel, doar ca starea noastra schimba modul in care ne percepem sau suntem perceputi.

Imi veti spune ca sunt femei sexy care sunt singure si va intrebati de ce.
De fapt ele sunt frumoase, dar se simt sexy tocmai prin intermediul perceptiei celorlalti asupra lor. Singurul lucru care se schimba intr-o relatie este punctul de referinta.
Adica barbatul de langa. Important pentru sotia mea este sa fie sexy pentru mine, iar daca o perioada lunga de timp lipseste aceasta perceptie, adica daca eu nu o fac sa se simta asa, inevitabil va cauta acea senzatie in alta parte si asa se ajunge la inselat sau divort.

Toata responsabilitatea e la barbat din punctul meu de vedere, la felul cum o dezbraca din priviri, la modul in care ii da fiori cand o saruta usor sau cand o tine in brate in bucatarie, la felul in care o atinge cand iese din dus doar cu prosopul si lista piste continua. Modul in care e privita o face sa tresara de emotie.
Femeia se simte bine cand ii oferi acele momente si isi va dori mai mult acele momente si isi va da interesul sa iti ofere ocazia de a o face sa se simta sexy cat mai des. Deci cu cat oferi mai mult ca barbat cu atat primesti mai mult.

Stiu cazuri in care sexul a devenit ceva de bifat si nu comentez motivele, dar nu poti face ceva picant din mancare dietetica. Preludiul unei relatii cu fantezii nu sta in cele 10 minute dinaintea momentului ci in fiecare zi, in fiecare privire, in fiecare atingere, in fiecare cuvant rostit la ureche, in fiecare fior cu mult inainte.

Nu exista femeie care sa nu fie sau sa nu poata fi sexy. Nu tine de felul in care arata femeia neaparat ci de modul in care se simte femeia langa barbat. Daca barbatul a ales sa fie alaturi de o femeie, a facut-o cu un motiv si sigur a vazut ceva ce l-a incitat si starnit.

E nevoie de efort? Cu siguranta, da. Efortul de a ne aminti in fiecare zi de ce ne-am indragostit si de ce am ales sa fim cu femeia de langa noi. Cand te certi si iti vine sa ii dai cu tigaia in cap sigur nu o faci sa se simta sexy, ci o ‘omleta’. Dar cum cu o floare nu se face primavara asa nici cu o tigaie nu se face furtuna. Cand se repeta insa si cautam mai mereu tigaia si nu iubirea si dorinta dispare.

Sa nu uitam doamnelor ca acelasi lucru este valabil si pentru barbatii de langa voi.
Si ei simt la fel doar ca schimbati cuvantul. Nu vor sa fie sexy, vor sa fie barbati.

Cat de des va simtiti sexy?

Sotu’ Zanei

Pin It on Pinterest

Share This