Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Femeile inca mai cred ca barbatii se tin cu copii?

‘3 copii? La 32 de ani? Pfiuu, ti i-a bagat nevasta-ta pe gat, nu?’

M-am intalnit cu un fost coleg de munca si mare i-a fost mirarea cand a aflat ca sunt tata de 3 copii, ba mai mult ca sunt cu aceeasi femeie si ca nu sunt ‘turnati pe gat’.

Cand am cunoscut-o pe Ana am stiut din prima clipa ca va fi sotia mea. Nu sunt vreun sentimental si nici nu credeam in mari iubiri sau povesti extraordinare si uite ca totusi asta am simtit. Cunoscandu-ne mai bine ca si colegi de munca am descoperit cat de extraordinara este si cat de mult ne potrivim din atat de multe puncte de vedere.
Grabiti sau nu, ne-am mutat foarte repede impreuna iar dupa nici 6 luni o ceream in casatorie, in aceeasi perioada in care si Maria a vrut sa isi faca aparitia. Daca a fost programata? Da, era programata sa o concepem atunci cand de fapt, ea a decis sa vina pe lume, adica putin mai devreme. Se spune ca fetele decid cand vor ele, nu cand vrem noi.
Alexandru a iesit fix cand a fost programat, dar fara sa luam in calcul ca organismul Anei nu era pregatit de inca o sarcina atat de devreme, astfel ca nasterea a fost grea din mai multe motive. Pe bebe 3 cred ca l-am vrut eu mai mult decat ea, ei fiindu-i foarte frica de sarcina si nastere, nu de bebe in sine. Plus ca, nu avea nici acordul medicului pentru inca o sarcina, dar uite ca dorinta mea si a lui bebe au invins si in mai putin de 7 zile isi face aparitia.
Copiii nostri au venit intr-o relatie fericita, unde comunicarea, respectul si iubirea sunt lucrurile care ne unesc.

Nu mi-a pasat niciodata de gura lumii si nici de parerea celor din jur despre mine.
Am fost des acuzat de o ‘aroganta intelectuala’ pentru ca imi place sa spun mereu ceea ce gandesc, desi acest lucru nu face placere oricui, insa niciodata nu o fac din rea intentie. Din punctul de vedere al ‘masculului alfa’ si al societatii actuale, barbatii nu fac mai multi copii cu o singura femeie. Moment in care ma gandesc un pic temator cat de ‘patetic’ sunt in comparatie cu alti barbati care au si ei 2-3-4 copii… dar cu femei diferite.
Faptul ca am ajuns si eu la 32 de ani cu 3 copii e de admirat… dar cu aceiasi femeie?

Aud des discutii in jurul meu despre cupluri care aleg sa faca copii pentru a-si salva relatia. Unii sunt impreuna de ani de zile si cumva nu au chef sau timp sa caute altceva, asa ca se multumesc cu cel de langa ei, fara sa fie neaparat fericiti si vine momentul cand ‘hai sa vedem cum e si cu copilul’. Si mai sunt si femei care iau aceasta decizie fara sa il intrebe pe cel de langa ele, sperand gresit, ca ei se vor schimba din noua pozitie de tatici.
Unii chiar cred ca aruncarea responsabilitatii esecului dintr-o relatie in spatele altuia este o solutie. Doar mereu cautam sa gasim vinovati pentru greselile noastre, nu?
Si cand nu gasim vinovati ii ‘facem’ (ii concepem). Si uite asa apar copii in relatii pornite din motive gresite, iar cei care sufera sunt in primul rand ei.
Prea multe cupluri divorteaza dupa aparitia unui copil, cand acel copil ar fi trebuit sa apara ca 9 fericire.
‘Credeam ca se va schimba’, atatia parteneri spun asta despre cei cu care i-au facut. Cel mai des spun asta fameile, dar exista si barbati care o simt.

Copiii nu repara relatii!
Copiii nu schimba parteneri!
Copiii nu vindeca rani!
Copiii nu salveaza pe nimeni!
Copiii nu inlocuiesc ceea ce nu exista!

Doamnelor, barbatii moderni au nevoie de cu totul si cu totul altceva decat bunicii nostri si sunt convins ca la fel sunteti si voi, femeile.
In momentul in care cele doua componente (barbatul si femeia) nu se potrivesc degeaba le luati la pila (vorba romanului) ca tot se vor rupe.

Construiti o relatie frumoasa si de durata si abia apoi ganditi-va la copii.

Fiti sprijinul barbatilor vostri, fiti sexy pentru voi si asa deveniti si pentru cei de langa voi, aveti grija de sufletul si corpul vostru si nu le neglijati.
Fiti egoiste si imuabile frumusetii si tandretii, aruncati prejudecatile si luptati pentru ideile voastre.
Si cand simtiti ca nu aveti pentru cine face toate astea cel mai simplu este sa o faceti doar pentru voi si astfel veti schimba si barbatul de langa voi.
O femeie care nu se respecta si nu cere ce isi doreste nu are cum sa fie respectata.
Totul incepe odata cu voi!

Copiii intregesc ceea ce exista deja!
Copiii iubesc atunci cand sunt iubiti!
Copiii sunt minuni si merita magie!

Sotu’ Zanei

Pin It on Pinterest

Share This