Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Exista relatia de cuplu perfecta?

by | May 1, 2017 | Jurnalul meu

Pana sa imi intalnesc sotul ma uitam cu jind la filmele de dragoste, fiind sigura ca de fapt genul acela de iubire nu exista in viata reala.
Mi-am intalnit sotul la 30 de ani si ma bucur ca am avut rabdarea de a-l astepta si de a nu ma ‘opri pe drumul gresit’.

Am avut parte de iubiri frumoase si diferite de-a lungul vietii, dar mereu simteam ca lipseste ceva. Ati spune ca n-a fost iubirea care trebuia si aveti dreptate, dar nu doar asta lipsea. Cred foarte tare ca pe langa acea indragostire care se simte la inceput, acei minunati fluturasi care te fac sa zbori, trebuie cumva sa iti pastrezi si mintea limpede pentru a vedea daca exista si altceva: comunicare deschisa si compatibilitate sexuala.

Fara comunicare intr-o relatie nu ai nimic. Daca nu poti sa vorbesti deschis orice, oricand cu omul de langa tine, nu poti ajunge sa imbatranesti langa el. Viata nu este doar lapte si miere si ai nevoie sa stii ca te poti baza pe cel de langa tine. Iar cat esti tanar si hormonii alearga, ei bine partea sexuala este foarte importanta atat pentru cel de langa tine cat si pentru tine. Cunosc femei nefericite in pat, dar care stau langa barbatii de langa ele pentru ca sunt ‘mai buni decat altii’. Dupa mine nu cred ca este motivul pentru care ar trebui sa alegi pe cineva, ci pentru ca este cel mai bun.

Relatie perfecta nu cred ca exista la ceea ce numeste societatea relatie perfecta. Cred ca pentru fiecare care este fericit, relatia lui este perfecta. Daca eu si sotul meu ne certam? Ohooo si inca cum… Certurile noastre sunt precum ploile de vara, apar cand nu te astepti, se tuna si se fulgera apoi iese soarele si curcubeul. Alex este foarte incapatanat, iar eu sunt si mai incapatanata, asa ca va puteti inchipui ca este greu sa cedam. Totusi, de cele mai multe ori Alex cedeaza desi cu timpul am invatat sa cedez si eu.

Atata timp cat nu se pierde respectul nici in cea mai crunta cearta, nimic nu este pierdut. Iar cu intelegere si comunicare, toate se limpezesc si trec. De aproape 4 ani nu ma mai uit cu jind la filmele de dragoste, ci imi imbratisez sotul si ii zambesc, pentru ca acea iubire exista!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This