IMG 6934 - Eu...

 Cine sunt eu?

Sunt Ana Maria Ivan, am 34 de ani si sunt sotia celui mai simpatic barbat din Univers, mama a 2 copii minunati, fiica unei femei frumoase, sora celor mai nastrusnici frati si nu in ultimul rand femeia care adora sa fie femeie! Pe scurt… EU!

Acesta este un blog, unde mamele vor gasi toate informatiile (verificate prin referinte de calitate) de care au nevoie pentru cresterea si educarea copiilor lor, prin prisma povestilor din viata de zi cu zi pe care o traiesc alaturi de cei doi copii ai mei.

Mama perfecta dupa normele societatii nu exista.

Imi doresc o lume mai buna pentru copiii mei. Cred cu tarie ca un copil echilibrat emotional si iubit de parintii sai va fi un adult responsabil si empatic care va putea schimba in mai bine lumea de maine.

Baza legaturii emotionale dintre mama si copil se pune in primii ani de viata. Doar petrecand timp cu copilul tau, cunoscandu-l si fiindu-i aproape poti cladi o relatie de incredere si atasament cu iubire neconditionala intre voi.

A fi mama este cel mai greu si cel mai solicitant lucru din lume. Cand stai zi de zi cu copilul, inevbitabil faci si greseli. Important este sa le recunosti, sa accepti ca le-ai facut, sa inveti din ele si sa nu le repeti.

Tu poti fii MAMA PERFECTA doar pentru copilul tau!

Familia mea!

Am o fetita pe nume Maria care are 2 ani si 9 luni si un baiat pe nume Alexandru care a venit destul de repede dupa surioara lui, avand 1 an si 2 luni! Ei doi sunt soarele, luna, stelele si intregul meu univers!

Alex, sotul meu, este jumatatea care ma completeaza si care imi face viata frumoasa! Ne-am cunoscut la firma la care lucram acum aproape 4 ani! Nu stiu daca a fost dragoste la prima vedere, dar asa cum mi-a declarat sotul: ‘atunci cand te-am cunoscut am stiut ca vei fi sotia mea!’

M-a cucerit spunandu-mi cat sunt de defecta! Yep, cel mai frumos compliment primit vreodata! Noroc ca  si el era defectul de care aveam nevoie! De atunci viata noastra a fost un rollercoaster.

The Ivans blog web 54 min - Eu...
The Ivans blog web 33 min - Eu...

Mai multe despre mine

De cand scriu?

De scris scriu de mica! Prin scoala generala scriam poezii, scenarii de filme (yep aveam o imaginatie foarte bogata) si vroiam sa infiintez revista scolii (proiect ce nu a iesit din lipsa de fonduri). Apoi am colaborat cu o revista, prin intermediul jobului avut, unde scriam cate un articol pe luna promovand cate o destinatie turistica, iar la ultimul job am reusit sa infiintez revista companiei unde am fost redactor sef timp de 2 ani.

Ce ma ajuta?

Am terminat asistenta sociala, unde am invatat despre psihologia si personalitatea copilului, multe dintre lucruri ajutandu-ma sa-mi inteleg proprii copii.

Cred in Dumnezeu

Sunt crestin ortodoxa si mentionez acest lucru deoarece traim intr-o lume plina de atei care L-au uitat sau nu L-au gasit pe Dumnezeu, iar fara Dumnezeu EU nu as fi nimic.

Cum a aparut Zana Scutecel?

La indemnul sotului a aparut Zana Scutecel, combinand ceea ce-mi place sa fac mai mult: sa scriu si sa citesc tot ce tine de copii, punand pe hartie experienta mea cu ei!