Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Ei doar ai mei, eu doar a lor toata

de | dec. 14, 2016 | Informații, Pași mici...

Imi ador copiii! Stiu ca toate mamele simt asta si cred, ca o data cu ei toate am invatat ce inseamna iubirea neconditionata!

Ador sa ii privesc, sa ma pierd in mirosul pielii lor, sa ii pupacesc cat e ziua de lunga, sa ma tavalesc pe covor cu ei si sa ii iubesc pana pic seara extenuata, pentru ca a doua zi sa o iau de la capat! Le ador piciorusele grasanace, manutele minunate, zambetele lor frumoase si gangurelile de orice fel! Cand rad ei, toate relele dispar!

Bratele mele mereu sunt deschise pentru toate imbratisarile, durerile, dorurile si nevoile lor! E un privilegiu sa stau acasa cu ei toata ziua! E un privilegiu sa nu pierd nici un moment din viata lor! E un privilegiu sa aiba nevoie de mine!

Sunt mandra ca sunt mamica lor si le multumesc ca m-au ales pe mine!

Nu imi este dor nici de filme la cinema, nici de iesiri in oras, nici de tocuri si nici de discutii ‘goale’ in cafenele pana tarziu! Am avut 31 de ani sa le fac si le voi mai face cand vor intra la gradinita! Acum, sunt doar a lor si nu vreau sa pierd nimic!

Oricat de greu este, nu as schimba nimic! Am sa stau langa ei chiar si atunci cand nu ma vor vrea langa ei. Va ador nemarginit!

Multa grija si iubire!

calendar text 2