Ambasadorul zambetelor mici si mari!

Educatia sexuala incepe acasa

by | Nov 25, 2016 | Informații, Pași mici...

Cum se face ca 2% din intreaga lume isi doreste sa devina majoritara?

Cum se face ca tot ce este anormal este sustinut si promovat ca normal?

Cum se face ca pentru bani ne vindem copiii?

Mi-este frica de lumea in care traim! O lume urata, cu oameni bolnavi si minti diabolice..

Citeam in seara asta un alt articol despre Norvegia, reteaua de pedofili si copii luati de Barnevernet. Sa ma ierte Dumnezeu, dar nu am nici un fel de toleranta la adresa acestor oameni. Din pacate nu se intampla doar acolo! Aceasta libertate si toleranta inteleasa prost si interpretata dupa interesele unora aduce atata nefericire si durere.

‘Sa invatam copiii sa se masturbeze la 4 ani!’ Sa fie liberi sa isi aleaga genul, indiferent de cum se nasc! Sa le vorbim ca e normala homosexualitatea! Sa le dam voie sa-si exploreze latura sexuala cat mai devreme!’ Ma ingrozeste doar pe mine directia in care merge lumea? Ma ingrozeste doar pe mine ca asta se promoveaza ca normalitate?

Nu vreau sa-mi cresc copiii asa!

Nu asta este ceea ce-mi doresc sa invete si sa urmeze! Am o fata si un baiat, nu doar 2 copii pe care sa ii astept sa creasca sa vad ce gen isi aleg sa fie. Unde va ajunge lumea asta? Toleranta am fata de oamenii pierduti care nu au avut o copilarie adecvata! Mi-e mila de ei! Nu le doresc raul! Dar nu o promovez ca o normalitate!

Familia este formata dintr-o femeie si un barbat! Punct! Cine crede in Dumnezeu nu poate sustine alte aberatii! Sunt trista cand citesc in bloguri de mamici sustinerea unor astfel de anormalitati. Desi, asa cum declarau aceste mamici, ele nu cred in Dumnezeu! Ce este trist este ca sunt date exemplu!

Educatia sexuala se incepe acasa! Tu ca parinte esti responsabil sa stai de vorba cu copilul tau despe menstruatie, schimbari hormonale, varsta la care e bine sa inceapa viata sexuala, protectie boli. Cand eram in clasa 7-a a venit o asistenta dintr-un Centru de planificare familiala, care a stat de vorba cu noi fetitele (baieteii au fost invitati sa paraseasca sala) si unde ni s-a povestit despre menstruatie si ce schimbari implica aceasta. Apoi a vorbit cu baietii.

O astfel de educatie o sustin in scoli! O educatie bazata pe respect, bun simt si intelegerea nevoilor diferite a fetelor de baieti. O astfel de abordare nu da frau liber glumelor deocheate, nu da liber la interpretari si invitatii de a experimenta ce tocmai li s-a spus in clasa!

Educatia sexuala invatata la varsta mica (gradinita si scoala primara) in America a dus la sarcini la nici 16 ani, avorturi la varste si mai mici si pierderea inocentei. Eu am fost o norocoasa. Mama mi-a fost cea mai buna prietena de cand eram micuta. Mi-a explicat acasa tot ce era nevoie sa stiu ca femeie. Toate aceste lucruri m-au ajutat pentru a nu fi curioasa sa experimentez prea devreme si pentru a astepta momentul pentru cand voi fi pregatita fizic dar mai ales psihic. S-a intamplat dupa ce am facut 18 ani, cand deja toate colegele mele aveau deja o experienta bogata.

De noi depinde ca ai nostri copii sa ramana copii cat mai mult timp! Sa le pastram inocenta! Este cel mai de pret lucru!

Multa grija si iubire!

Pin It on Pinterest

Share This